Volledig scherm
© Shutterstock

7 tips om uw woning veel energiezuiniger te maken

EnergieDe energiefactuur vertegenwoordigt in veel gezinnen een (te) groot deel van het huishoudbudget. Uw woning energiezuinig maken leidt tot een grotere energie-efficiëntie en is dan ook de beste manier om de kosten serieus te drukken. Mijnenergie.be bekeek de belangrijkste werkpunten.

 1. Is een kilometerverzekering voor jou financieel voordelig? Wij rekenen uit of een kilometerpolis écht gunstiger is
  PREMIUM

  Is een kilometer­ver­ze­ke­ring voor jou financieel voordelig? Wij rekenen uit of een kilometer­po­lis écht gunstiger is

  Op zoek naar een nieuwe wagen, maar ook van plan de komende tijd vaker te telewerken? Misschien is een kilometerverzekering dan een betere optie, zeker nu de helft van de Belgen de wagen (veel) minder gebruikt. Wij rekenen uit of een kilometerpolis écht financieel voordelig is voor bezitters van een stadsauto, een middenklasser of een premiewagen, en zoeken uit welke kortingen de verzekeraars aanbieden.
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Mega World houdt stockverkoop: klanten getuigen hoe ze tot honderden euro’s korting kregen

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Mega World houdt stockver­koop: klanten getuigen hoe ze tot honderden euro’s korting kregen

  Wie met de korter wordende dagen al van Kerstmis begint te dromen, moet volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België zeker eens bij Mega World passeren. De discounter verkoopt de kerststock van Blokker België - de keten die het eerder dit jaar overnam - en dat betekent dat je er flink kan besparen. Hetzelfde geldt voor ander materiaal van het vroegere Blokker.

Geld