De Jeep Grand Cherokee SRT doet velen watertanden en in de valse actie trappen.
Volledig scherm
De Jeep Grand Cherokee SRT doet velen watertanden en in de valse actie trappen. © Facebook

25.000 slachtoffers in week tijd: politie waarschuwt voor valse 'Win een Jeep SRT'-actie op Facebook

De lokale politie van Lommel waarschuwt voor oplichters op Facebook die je willen doen geloven dat je een Jeep Grand Cherokee SRT kan winnen. “Als het te mooi is om waar te zijn, is het meestal niet waar”, klinkt het.

58 reacties

 • Jan Sempel

  3 jaar geleden
  Het gaat nu iets makkelijker met internet , maar het isi een probleem van alle tijden , vroeger kreeg je gouden enveloppen in de bus met autosleuteltjes erin van ,,Het beste", of kettingbrieven dat je op de tweede plaats stond om winnaar te worden van een gigantisch geldbedrag , en toen trapten er ook hel volksstammen in , gewoon je verstand gebruiken
 • Gilbert Rodts

  3 jaar geleden
  Roger Bammens zo doe ik het ook .Zelfs als ik iets koop op 2e hands zal ik altijd kijken als ik het zelf niet kan op halen en pas betalen als ik het goed vindt zo ben zeker wat je koopt .
 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  Bedankt voor de geruststellende antwoorden.
 • Luc Dussart

  3 jaar geleden
  Verleden jaar telefoontje gehad in het half frans je hebt een luxe cruise gewonnen yee, speelde het spelletje mee, mogen wij u visa card nr voor alles te regelen, zeker zei ik, 696969696969 en het gesprek was voltooid :-)
 • censor

  3 jaar geleden
  Reageer je op een of ander aanbod, zoals, 500 euro te winnen ...doe dit niet, want je wordt overstelpt met "Spam mail"....de een verkoopt je mail adres naar een andere...en stuutr die mails zonder te openen naar 'Verdacht' waar die mails toekomen...
 1. Zonnepanelen zónder terugdraaiende teller? Deze magere compensatie biedt het hogere injectietarief
  MijnEnergie

  Zonnepane­len zónder terugdraai­en­de teller? Deze magere compensa­tie biedt het hogere injectieta­rief

  De energieprijzen gaan nog steeds door het dak. Het effect op eigenaars van zonnepanelen is tweeledig. Wie nog een terugdraaiende teller heeft, weet dat een zonnige lente en zomer de impact kunnen reduceren of zelfs helemaal wegnemen. Prosumenten met een digitale meter moeten het daarentegen hebben van het injectietarief. Krijgen zij nu ook meer voor de stroom die ze produceren? En compenseert dat de hogere verbruiksfactuur op grauwe dagen? Mijnenergie.be rekent het uit.