Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

145 euro voor een weekje gas: tientallen klachten over facturen van noodleverancier Fluvius

Een factuur van 145 euro voor een weekje gas. Of nog: 522,78 euro voor nog geen maand energie. Verschillende oud-klanten van de failliete Vlaamse Energieleverancier (VEL) krijgen de laatste dagen een torenhoge factuur van noodleverancier Fluvius in de bus. Al krijgen ze die niet altijd terecht. De federale ombudsman voor energie ontvangt tientallen klachten per dag. Fluvius erkent het probleem.

113 reacties

 • Sylvain Vlerick

  1 jaar geleden
  Dus gewoon de mensen hun miserie nog wat verder uitmelken
 • Walter WOUTERS

  1 jaar geleden
  De liberale politici zitten in de meeste energiebedrijven.......Daarom is VIVALDI verantwoordelijk voor deze inflatie....
 • Andy de Wolf

  1 jaar geleden
  john roderigas, en dan de aarbevingen en grondverzakkingen er gewoon maar bij nemen zeker? zulke gasbellen op dergelijke kleine diepte moeten gerust gelaten worden. en frans peeters, fluvius goedkoper? mischien op de werkelijke electriciteitsprijs, maar dan extra duur op distributiekosten. ik moet 70 euro per maand betalen voor enkel mijn boiler, laptop en 3 ledlampen aan fluvius, waar ik daarvoor 160 euro per jaar betaalde!
 • john Roderigas

  1 jaar geleden
  wanneer worden ze wakker en gaan ze de gasbel voor de belgisch nederlandse grens ontginnen? of zijn ze dat vergeten?
 • Adeline Henderix

  1 jaar geleden
  Heel wat energie leveranciers spelen nu stommertje met hun klanten,telefonisch niet bereikbaar en het duurt 2à3 weken eer je antwoord krijgt op een e-mail.Bij eneco zijn er heel wat klanten wiens factuur(waaronder ik) van januari nog niet betaald is ondanks domiciliëring.Overheid zou daar beter iets aan doen.