• Eddy Jans

  8 maanden geleden
  Inderdaad Ronny Biesen de nagel op de kop. Al geruime tijd stoffen mondmaskers verboden wegens niet efficiënt. Je ziet hier vele mensen met een mondmasker lopen dat niet gedragen wordt zonder probleem in Duitsland mag je er zeker van zijn dat je er wordt op aangesproken door het personeel.
 • John Stahl

  8 maanden geleden
  De anti-vaxers hebben geen enkel fake nieuws nodig. De bewijzen zijn er. De vaccins werken nauwelijks en waren een moneygrab voor de farma en een controle-systeem a la China van de overheid op de bevolking. Binnenkort kan je niet meer reizen indien je niet elk jaar opnieuw wordt ingespoten. Over de lange termijn effecten zien we nu al de problemen.
 • Mario Roman

  8 maanden geleden
  Nu al weer een coronacomité plannen voor morgen, is veel te vroeg, de nieuwe maatregelen gelden nog maar van zaterdag, dus nog veel te vroeg
 • Marc Spandel

  8 maanden geleden
  Het klassieke 'griepspuitje' noemt ook 'vaccin' alhoewel het enkel voor mensen bij wie het pakt slechts enkele maanden 'beschermt'. Het is dus te concluderen dat de 'corona- vaccins' griepspuitjes mogen genoemd worden wegens zélfde resultaat. Geen 'garantie' dat het helpt, helpt niet bij elke gevaccineerde én kan zelf ziekmakend zijn.
 • MYRTHE PASS

  8 maanden geleden
  In de jaren '70 was er nog geen vaccin tegen de mazelen. Ik heb alle kinderziekten gewoon gehad. Pas op volwassen leeftijd las ik dat mazelen ook levensbedreigend voor een kind kan zijn, maar ik denk niet dat dit zo ernstig was als covid-19 bij volwassenen en ouderen.
 • Dirk Van den Lemmer

  8 maanden geleden
  De ogen van de mensen worden geopend. Enkel de ouderen geloven nog in de vaccins.
 • Johanna Ruiter

  8 maanden geleden
  @Gaston; hoe kom je daarbij? Hoezo gentherapie? Het is een verzwakt Covid virus wat ingespoten wordt. Dat heeft helemaal niks met genen te maken. Genen zijn aangeboren. Als je denkt dat er genen ingespoten worden moeten die eerst van mensen worden afgenomen. Hoe had je gedacht dat zoiets in werking gaat voor de miljoenen mensen die nu gevaccineerd worden? Dan moeten er eerst miljoenen mensen genen afgenomen worden. Wanneer is dat dan gebeurd?
 • Roel Vandecraen

  8 maanden geleden
  De hoogste vaccinatiegraad in europa en de meeste besmettingen . En dan verschieten dat de mensen de vaccins niet vertrouwen . Misschien is het tijd om toe te geven dat de vaccins niet beschermen tegen besmetting en enkel tegen hogere sterftecijfers. Misschien ook ineens toegeven dat vaccins dus enkel voor ouderen en zieke personen nuttig zijn en niet beginnen dreigen met verplichte vaccins voor iedereen . De mensen zijn niet lomp he .
 • Jurgen Vermaut

  8 maanden geleden
  Nog nooit in de naoorlogse geschiedenis van dit land hebben de politici in dit mand zo hard gefaald als in de laatste twee jaar. Ze moesten zich diep schamen. De huidige tactiek is nu mensen tegen elkaar opzetten en zelf de kop in het zand steken. En ongelofelijk veel mensen trappen er weer blindelings in.
 • Gaston Foubert

  8 maanden geleden
  Eddy vandeweyer, wacht nog een paar jaar dan zal je zien wat het 'vaccin', wat een gentherapie is, allemaal heeft aangetast, hopelijk kan je het nog navertellen.