Philippe Clement in overleg met Krepin Diatta.
Volledig scherm
Philippe Clement in overleg met Krepin Diatta. © Photo News

Zwalpend Club wellicht zonder Diatta naar Genk: “Niet alleen focussen op resultaat”

Club BruggeKRC Genk - Club Brugge wordt zondag interessant om volgen. Blauw-zwart is quasi verplicht om minstens een punt te pakken, geen sinecure op bezoek bij de Limburgers: “De spelers moeten opnieuw overtuigd zijn van zichzelf en elkaar”, meent Philippe Clement.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. De hoogtepunten worden steeds zeldzamer: het hobbelige parcours van Emmanuel Dennis in 3,5 jaar Club
  Champions League

  De hoogtepun­ten worden steeds zeldzamer: het hobbelige parcours van Emmanuel Dennis in 3,5 jaar Club

  “Voetbal is entertainment voor mij. Als ik me goed voel, wil ik dribbelen – magic, dancing”, dixit Emmanuel Dennis (23) in deze krant op 19 september van dit jaar. Ook nog: “Het is hier mooi geweest. Ik hoop dat dit mijn afscheidsinterview was.” Van al die magie blijft vandaag nog maar bitter weinig over. De fratsen en grillen nemen steeds meer de bovenhand. Een overzicht van het intussen 3,5 jaar durende hobbelige parcours van Dennis.
 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort