Philippe Clement in overleg met Krepin Diatta.
Volledig scherm
Philippe Clement in overleg met Krepin Diatta. © Photo News

Zwalpend Club wellicht zonder Diatta naar Genk: “Niet alleen focussen op resultaat”

Club BruggeKRC Genk - Club Brugge wordt zondag interessant om volgen. Blauw-zwart is quasi verplicht om minstens een punt te pakken, geen sinecure op bezoek bij de Limburgers: “De spelers moeten opnieuw overtuigd zijn van zichzelf en elkaar”, meent Philippe Clement.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Van een echt Club-icoon tot Vossen die moet toekijken: hoe Club Brugge straks een blauw-zwart Essevee treft
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Van een echt Club-icoon tot Vossen die moet toekijken: hoe Club Brugge straks een blauw-zwart Essevee treft

  Meer dan 700 competitiematchen en 19 prijzen in totaal. Dat is de erfenis van Timmy Simons, Davy De fauw, Jelle Vossen en Laurens De Bock bij Club Brugge. Om maar te zeggen dat Essevee doordrongen is van het blauw-zwarte bloed. Elk beleefde er vooral hoogtes, maar kende op Olympia ook laagtes. Weliswaar onvoldoende om over revanchegevoelens te spreken. Een overzicht.
 1. Mannaert: “Hopelijk volgt er nu niet nog een uitbreiding van het aantal coronagevallen”
  Club Brugge

  Mannaert: “Hopelijk volgt er nu niet nog een uitbrei­ding van het aantal coronage­val­len”

  Opdoffer voor Club een dag voor de afreis naar Sint-Petersburg. Zowel Mignolet, Kossounou als Krmencik in quarantaine. Voor blauw-zwart is het nu maar te hopen dat het trio geen ploegmaats heeft besmet tijdens Standard - Club Brugge van zaterdagavond. Donderdag volgt een nieuwe test, conform het protocol van de Jupiler Pro League. Club-manager Vincent Mannaert, zelf besmet, kruist de vingers.