Ruud Vormer in Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Vormer in Genk. © Photo News

“Zijn liefde voor Club is zó groot, dat hij weigert de rotte appel te spelen”: onze Club-watcher ziet hoe net Vormer crisissfeertje mee doet wegebben

Club BruggeHet is weer wat rustiger bij Club Brugge. En voor Philippe Clement – niet langer in de vuurlinie. Wat een referentiezege – van 2-1 naar 2-3, met tien – niet kan doen. Onze Club Brugge-volger ziet dat het crisissfeertje weer gaan liggen is. “De weerbaarheid en eendracht die Clement vroeg, bleef in Limburg niet uit.” Vooral met dank aan Noa Lang. En ook Rudy Willem Vormer verdient een vermelding. “Maak er maar iets moois van, grijnsde Vormer toen-ie Genk verliet.

26 reacties

 • Marcus Camps

  2 dagen geleden
  Hij heeft nochtans genoeg 'de rotte appel' gespeeld dit seizoen. Herrie schoppen, na de training direct weg, interviews die Lukaku een plechtige communicant doen lijken.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Je hebt een paar sterke Nederlanders in ieder topteam nodig om de passie en het vuur aan te wakkeren. Club en Anderlecht hebben dat zeer goed begrepen. Alleen Clement wil blijkbaar ineens interessant gaan doen door Vormer op de bank te zetten. Hij kan natuurlijk niet meer met een meerwaarde doorverkocht worden en daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Als Club-supporter vind ik het schandalig hoe men Vormer behandeld.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ruud vormer 👍 Clement 👎 Vormer heeft het vel inderdaad gereed van coach Clement ! Tijd voor een nieuwe trainer Succes verder club ✌️
 • Georgette Vanoverbeke

  2 maanden geleden
  Dank zij Vormer hebben ze gewonnen ,het bestuur zou nu mogen beseffen dat ze dit jaar veel miskopen gedaan hebben ,Ruud zou iedere match moeten opgesteld worden ben benieuwd woensdag voor de beker .
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Er is natuurlijk het feit dat Clement steeds zijn oogappel Rits wil opstellen : en ja hij is zelfs bereid een van zijn beste spelers daarvoor opzij te zetten ! Jammer maar waar !
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Philippe Clement (en z'n drie assistenten) zien AS Monaco winnen in de beker, deal nu echt wel nakend
  Play
  Club Brugge
  260

  Philippe Clement (en z'n drie assisten­ten) zien AS Monaco winnen in de beker, deal nu echt wel nakend

  Philippe Clement lijkt een akkoord te hebben gevonden met AS Monaco. De coach was vanavond zelfs al van de partij in het stadion voor Quevilly-Monaco, een bekerduel dat de Monegasken wonnen met 1-3. Clement was er met de drie assistenten die hij meeneemt: Van Rumst, Ivens en De Boever. Blauw-zwart hoopt op haar beurt snel een opvolger aan te stellen. In afwachting daarvan zouden Rik De Mil en Carl Hoefkens ad interim kunnen depanneren.