Ruud Vormer in Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Vormer in Genk. © Photo News

“Zijn liefde voor Club is zó groot, dat hij weigert de rotte appel te spelen”: onze Club-watcher ziet hoe net Vormer crisissfeertje mee doet wegebben

Club BruggeHet is weer wat rustiger bij Club Brugge. En voor Philippe Clement – niet langer in de vuurlinie. Wat een referentiezege – van 2-1 naar 2-3, met tien – niet kan doen. Onze Club Brugge-volger ziet dat het crisissfeertje weer gaan liggen is. “De weerbaarheid en eendracht die Clement vroeg, bleef in Limburg niet uit.” Vooral met dank aan Noa Lang. En ook Rudy Willem Vormer verdient een vermelding. “Maak er maar iets moois van, grijnsde Vormer toen-ie Genk verliet.

26 reacties

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Hij heeft nochtans genoeg 'de rotte appel' gespeeld dit seizoen. Herrie schoppen, na de training direct weg, interviews die Lukaku een plechtige communicant doen lijken.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Je hebt een paar sterke Nederlanders in ieder topteam nodig om de passie en het vuur aan te wakkeren. Club en Anderlecht hebben dat zeer goed begrepen. Alleen Clement wil blijkbaar ineens interessant gaan doen door Vormer op de bank te zetten. Hij kan natuurlijk niet meer met een meerwaarde doorverkocht worden en daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Als Club-supporter vind ik het schandalig hoe men Vormer behandeld.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ruud vormer 👍 Clement 👎 Vormer heeft het vel inderdaad gereed van coach Clement ! Tijd voor een nieuwe trainer Succes verder club ✌️
 • Georgette Vanoverbeke

  1 jaar geleden
  Dank zij Vormer hebben ze gewonnen ,het bestuur zou nu mogen beseffen dat ze dit jaar veel miskopen gedaan hebben ,Ruud zou iedere match moeten opgesteld worden ben benieuwd woensdag voor de beker .
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Er is natuurlijk het feit dat Clement steeds zijn oogappel Rits wil opstellen : en ja hij is zelfs bereid een van zijn beste spelers daarvoor opzij te zetten ! Jammer maar waar !
 1. ONS RAPPORT. Oudgedienden nemen Club bij de hand, al “blijft er één in het sukkelstraatje” - “Pijnlijke invalbeurt" voor schlemiel bij Genk
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  ONS RAPPORT. Oudgedien­den nemen Club bij de hand, al “blijft er één in het sukkel­straat­je” - “Pijnlijke invalbeurt" voor schlemiel bij Genk

  Het zag er lange tijd niet goed uit, maar Club Brugge heeft op bezoek bij Racing Genk een bijzonder deugddoende zege geboekt. Ignace Van Der Brempt viel met een domme tweede gele kaart uit de toon, terwijl de oudgedienden blauw-zwart bij de hand namen. Bij Genk één grote uitblinker - “jammer dat de rest niet wat vaker op zijn niveau is”. Ontdek hieronder onze punten.