Oktober 2017: Clement viert als coach van Waasland-Beveren een goal van zijn ploeg.
Volledig scherm
Oktober 2017: Clement viert als coach van Waasland-Beveren een goal van zijn ploeg. © BELGA

Zeker na nieuw verlies tegen Club mijmeren ze op Freethiel naar tijdperk-Clement: “Tijdens het eerste gesprek met hem was ik meteen overtuigd”

Club BruggeOpnieuw de boot in, net tegen het Club van Philippe Clement. De heimwee naar hun ex-coach moet dezer dagen groot zijn bij Waasland-Beveren. Terwijl Clement alles en iedereen wegblaast met Club, strijden ze op de Freethiel wederom tegen degradatie. “Hij was zó ambitieus, dat we snel wisten dat dit niet zijn eindstation zou zijn.”

10 reacties

 • Gustaaf Van Zolder

  2 maanden geleden
  Zijn smoesjes vertrek bij Genk heeft m bij velen toch niet goed gedaan en blijft hangen. Dat hij toen voor Brugge koos kan ik als Genk fan best aanvaarden. Hij wist meteen dat hij niet meer hetzelfde kon bereiken bij Genk, wat dus zijn eigen carrière een deukje zou geven.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  MIchel Preudhomme werd lang aanzien als de beste in België wat hij ook bewees met behaalde resultaten in binnen en buitenland met een meer dan degelijk palmares. Toch geeft club trainer Clement in completere indruk. Hij is nu met voorsprong de beste in België.
 • Jos Waarheid

  2 maanden geleden
  Dit soort trainers zijn afhankelijk wat de club wil en of ze meegaan in zijn strategie.Het belangrijkste is en dat is wat in Brugge begrepen wordt, is regelmatig de groep van nieuw bloed voorzien. De basis heeft hij en ziet hoe Dennis niet meer de goesting heeft om afgebeuld te worden,Diatta heeft dat ook even gehad,Deli net zo. Dit is wat een trainer groot helpt maken. En daar het doorzicht bij en de spelers blijven motiveren,moet je in de hand hebben want één rotte appel in de groep en gedaan.
 • jean paul michiels

  2 maanden geleden
  Een betere als Nicky is er momenteel niet te vinden in België..geloof me
 • Stefke Smurf

  2 maanden geleden
  Rikske, hij doet tegenwoordig in auto's he
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

  6 april
 2. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"