Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Wordt Carl Hoefkens de nieuwe hoofdcoach van Club Brugge?

Club BruggeSchrik niet wanneer Carl Hoefkens (43) in juni als nieuwe coach van Club Brugge wordt aangesteld. De huidige assistent is in beeld om Alfred Schreuder op te volgen.

31 reacties

 • Guy Lalous

  1 week geleden
  Het is hem gegund
 • jos jansen

  1 week geleden
  Laat hem maar beginnen,trainer vaneen top ploeg wordt een top trainer.
 • Tim Van Acker

  1 week geleden
  Carl is een goeie kerel en trainer. Maar ik zou in zijn plaats eerst wat rijpen bij een kleiner team
 • Freddie HEREMANS

  1 week geleden
  Comunicatie is zo belangrijk. Een toptrainer moet tegenwoordig ook een entertainer zijn die zijn werkgever in de media uitstraling geeft. Bij Club renderen vooral Nederlandssprekenden. Ook een reden waarom zo'n Mazzu er niks kan komen doen. Alonso al zeker niet, spreekt zelfs geen woord Engels. Henk V. H. mag voor mijn part direct komen tekenen, beste Belgische trainer en comminucator.
 • Eric Couwels

  2 weken geleden
  Priske is een goede trainer voor Club. Hij Kent, er nog iedereen en was geliefd bij de supporters. Wel een afkoopsom betalen bij Antwerp, als ze vlug, zijn.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Skov Olsen zorgt voor peper en zout bij Club Brugge: “Al had ik graag gescoord”
  VOETBAL 1A

  Skov Olsen zorgt voor peper en zout bij Club Brugge: “Al had ik graag gescoord”

  Andreas Skov Olsen speelde half Beerschot op een hoopje vrijdagavond, maar kon uiteindelijk zelf niet juichen. Z’n eerste schot ging binnen, maar werd afgekeurd voor buitenspel. Daarna vond hij een paar keer een uitstekende Lejoly op z’n pad en wanneer hij dan toch scoorde, sprong Mats Rits in de weg. Toch een beetje frustrerend voor de Deen, die met z'n twee assists terecht de man van de match was.