West Ham wil een heel stuk dieper gaan voor Lucas Paqueta (rechts) dan voor Hans Vanaken.
Volledig scherm
West Ham wil een heel stuk dieper gaan voor Lucas Paqueta (rechts) dan voor Hans Vanaken. © Photo news

West Ham-manager Moyes bevestigt: “Ja wij hebben op Vanaken geboden”, maar Engelse club wil wel 29 miljoen meer betalen voor Braziliaan

Club BruggeWest Ham United heeft een bod van bijna 40 miljoen euro uitgebracht op Lucas Paqueta, de Braziliaanse middenvelder van Olympique Lyon. En dat zou ook wel eens slecht nieuws kunnen zijn voor Hans Vanaken. West Ham gokt duidelijk op meerdere paarden. “Ja, we hebben een verbeterd bod op Vanaken gedaan”, zegt manager David Moyes.

173 reacties

 • Reginald Moortgat

  5 maanden geleden
  Hans kan bij West Ham niks gaan doen...zal veel op de bank zitten en verkommeren...en een jaar later op zijn sokken terug het kanaal oversteken.
 • Alain Borra

  5 maanden geleden
  Wie is Hans? Wie zijn zij? En wie ben ik? Wel, dromen zijn bedrog...CL spelen en een WK binnen enkele maanden...maak dat maar als voetballer mee...gewoon blijven zou "ik" aanbevelen
 • Gert De Boeck

  5 maanden geleden
  Dan weet je waar je aan toe bent denk ik. Schone Meneer, die Moyes. Ik zou het wel weten en gewoon blijven waar ik wel belangrijk ben en niet verkassen om op de bank te zitten. Praatjes vullen geen gaatjes hoor Moyes.
 • Guido Boonen

  5 maanden geleden
  Ik vermoed dat West Ham beter geplaatst is dan eender wie om het transferbedrag te bepalen.
 • Gino De Neef

  5 maanden geleden
  Die braziliaan is dan ook 28.miljoen meer waard