Carl Hoefkens, of hoe een voetbalcoach z'n cool bewaart in het heetst van de strijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Hoefkens, of hoe een voetbalcoach z'n cool bewaart in het heetst van de strijd. © Photo News

Waarom Carl Hoefkens héél bewust niet juicht bij goals van Club Brugge

Niet juichen bij de 1-0. Geen krimp bij de 2-0. Hoe doét Carl Hoefkens dat toch? Een mens zou immers denken dat in het heetst van de strijd zelfs de stoïcijnse blauw-zwarte hoek tot leven komt. Niet dus. Waaróm dan niet? Sportpsycholoog Paul Wylleman kent het antwoord.

11 reacties

 • Franky Rooman

  2 maanden geleden
  Ilse, uw uitleg.....zalig.
 • Jacques Leenaert

  2 maanden geleden
  Beste methode om ploeg boven zijn kunnen uit te steken Unieke methode om spelers niet te bejuche'len Zet hen aan om nog beter te doen Beste studenten in school zeggen niet veel
 • Noel Vanderwee

  2 maanden geleden
  Vele gelijkenissen met Ernst Happel,altijd focus en veel successen behaald met Club.Carl is goed op weg om dit te evenaren!
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  100 keer liever dat dan een coach als Simeone, die constant een show staat op te voeren. Mark Bataille, ik heb een universitair diploma, maar ik snap uw uitleg totaal niet.
 • Steven Walraeve

  2 maanden geleden
  Eerlijk, ik had dit niet in hem gezien. Maar hoed af voor hetgeen hij al bereikt heeft in zijn korte carrière als trainer/coach.
 1. “In januari al wou hij álles weten over Club”: hoe Ferran Jutglà de stap van Barça B naar de Champions League in mum van tijd verteerde
  PREMIUM
  Club Brugge

  “In januari al wou hij álles weten over Club”: hoe Ferran Jutglà de stap van Barça B naar de Champions League in mum van tijd verteerde

  Opgegroeid in armoede, gisteren dé held van Club Brugge tegen Atlético in de Champions League. Niet eens zo lang nadat hij werd doorgestuurd bij Espanyol en Barcelona, schrijft de Spaanse pers Ferran Jutglà (23) de WK-selectie in. En of het snel gaat voor de Spaanse spits, die zich razendsnel integreerde bij blauw-zwart. “Ferran komt uit een werkersfamilie, hij had al snel door dat dit voor hem dé club was. ‘No Sweat/No Glory’, niet?”