Charles De Ketelaere
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere © Photo News

Waar ligt zijn plafond en wat zijn de werkpunten? Recordinternationals van Club Brugge over Charles De Ketelaere

Club BruggeNieuwe stap in de carrière van Charles De Ketelaere (19). Het toptalent van Club Brugge is door bondscoach Roberto Martínez opgeroepen bij de Rode Duivels. Het gaat hard voor ‘King Charles’, maar waar zou zijn plafond liggen? Jan Ceulemans, Lorenzo Staelens en Franky Van der Elst, de drie recordinternationals van Club Brugge, over de toekomst van De Ketelaere.  “Zijn werkkracht is mooi, alleen Messi heeft dat niet nodig”

18 reacties

 • Mathieu Doise

  11 maanden geleden
  Goeie zet van de bonscoach, laat die jonge gasten maar eens proeven van het hoogste(internationale) niveau. Zelfs met een paar jonge gasten, kan de natonale ploeg dit opvangen!!
 • Kurt Neyens

  11 maanden geleden
  Dat is net de bedoeling hé ? Iedereen weet dat hij nu niet het niveau heeft om bij RD mee te draaien. Is net als op school... Als je mikt op 50%, zal je daar rond scoren. Bij Club vaste waarde worden is 50%. Internationaal is 100%. Door hem te laten ervaren waar die 100% ligt, zet je hem terug met de voetjes op de grond, plaats je alles in perspectief en motiveer je hem om maximaal te ontwikkelen. Mooie geste vd bondscoach. Vergis je niet, met het nodige geluk wordt dit een absolute topper.
 • STEFAAN DE DEYNE

  11 maanden geleden
  Wat een gezeik hier allemaal . Charles zal mss een oefenwedstrijd spelen tegen Zwitserland en gaat dan terug naar de beloften .Toch goed dat Martinez op die manier jonge talenten eens laat proeven van zulke wedstrijden
 • Maxime Beels

  11 maanden geleden
  Is absoluut nog geen meerwaarde voor de rode duivels. Dat hij zich de komende jaren maar bewijst in België en dan zien we wel. Kan internationaal nog niet mee.
 • Christiaan GOETHALS

  11 maanden geleden
  Al bij zijn eerste optreden zag je al wat Charles allemaal in zijn mars heeft, mooi om zien wat hij allemaal kan. Die gast steekt er nu al bovenuit tov zijn leeftijdsgenoten. Een RSCA fan..