Ruud Vormer, afgelopen zondag naar de kant gehaald voor Casper Nielsen. De wissel van de wacht, al is het lied van Vormer bij Club niet per se uitgezongen.
Volledig scherm
Ruud Vormer, afgelopen zondag naar de kant gehaald voor Casper Nielsen. De wissel van de wacht, al is het lied van Vormer bij Club niet per se uitgezongen. © Photo News

Vormer mag transfervrij naar buitenland, vertrek evenwel geen must

Club BruggeRuud Vormer (34), die openstaat voor een exotisch en lucratief avontuur, mag van Club Brugge gratis naar het buitenland. Noch voor het boegbeeld, noch voor blauw-zwart is een vertrek evenwel een must. De aanvoerder weet immers al langer waar hij aan toe is.

23 reacties

 • PAUL NEVELSTEEN

  1 maand geleden
  Weet niet of alles wel deftig besproken is met Ruud.Maar nu weet hij wél waar hij aantoe is. Ook al had dit op een deftiger manier gekund. Zoals rwee anderen, in de tribune. En niet botweg thuis laten! Ruud als ik jou was, trok ik hieruit mijn conclusies. Namelijk: vertrekken en nog enkele jaren plezier hebben aan het voetbal. En geen frustraties! Niet gezond voor de geest kan ik me voorstellen...
 • Guido Gerinckx

  2 maanden geleden
  Waarom Ruud niet laten meespelen bij de jonge gasten van Club Nxt ? De ideale mentor voor die mannen.
 • Werner Van Crombrugghe

  2 maanden geleden
  Heel mooi,Brugge zal de laatste club zijn voor Vormer er is te veel respect tussen speler en club
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  En zo zou elke speler moeten kunnen gaan...VRIJ
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Alsof Ruud de enige was onder niveau afgelopen zondag 🤔. Dan mogen ze Mechele mee naar de woestijn sturen. Herstel eerst Hendry in ere en koop een extra direct inzetbare centrale verdediger bij. Daar ligt het pijnpunt van dit Club en niet zozeer in het middenveld en de aanval. Als Lang en CDK weggaan, hebben we tevens twee evenwaardige alternatieven nodig.