Vormer heeft emotionele babbel met familie overleden fan: “You’ll Never Walk Alone klinkt nu zoveel anders”

Club BruggeZaterdag herdenkt Club Brugge voor de thuismatch tegen KV Kortrijk de overleden fans van blauw-zwart. Ruud Vormer, de aanvoerder, had in aanloop daarvan deze week een emotioneel gesprek met de man & dochter van Veronique in het Jan Breydelstadion. Zij was 48 jaar en al 15 jaar abonnee, toen ze op 5 april dit jaar werd aangereden op haar fiets door een vrachtwagen en daarbij het leven liet. “You’ll Never Walk Alone klinkt, sinds het ongeval, nu zoveel anders”, zegt Wim.

4 reacties

 • louis meuleman

  2 jaar geleden
  Louis Meuleman Vormer is een van de weinige prof voetballers die met beide voeten op de grond is gebleven en echt nog om de supporters geeft proficiat Ruud U bent een grote Meneer
 • Nolle Verdonck

  2 jaar geleden
  Ze verdiend het om herdacht te worden... een zwaar verlies slijt nooit, mijn grootvader is er al 19jaar niet meer maar hij heeft ervoor gezorgd dat ik supporter werd van deze mooie club. Ik zal hem daar eeuwig dankbaar voor zijn. YNWA
 • marleen mertens

  2 jaar geleden
  Altijd zonder capsones !!!
 • Dirk Van der Weeën

  2 jaar geleden
  Wat ben ik toch fier om suporter te zijn van zo een warme vriendeclub. Echt fier !!!!!
 1. Nmecha blijft streng, Kompany blikt vooruit: “We kunnen elke defensie aan, we moeten gewoon blijven pushen”
  2

  Nmecha blijft streng, Kompany blikt vooruit: “We kunnen elke defensie aan, we moeten gewoon blijven pushen”

  Ook bij Anderlecht tevreden gezichten. Club Brugge speelde dan wel kampioen op het veld van Anderlecht, door een doelpunt in de slotseconden neemt paars-wit een serieuze optie op de derde plaats. Nmecha blijft wel streng, en ook Kompany kijkt naar de toekomst: “De jongens waar we vandaag tegen spelen hebben al een bepaalde status. Waar onze jongens later zullen zitten zal waarschijnlijk hoger zijn, maar dat is nog niet voor nu.”
 2. Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hrubesch”
  voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangers

  Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hru­besch”

  Van 1977 tot 1988 werd Raymond Mommens door Guy Thys zowat vijftig keer naar de Heizel gesommeerd, maar verder dan 18 optredens in het nationale elftal kwam de middenvelder uit Lebbeke niet. Dat hij de volledige finale van het EK 80 tegen West-Duitsland tussen de lijnen stond, bleef het vroege hoogtepunt in de internationale loopbaan van de man die al meer dan twee decennia recordhouder is van het aantal wedstrijden in de Belgische topklasse (614 stuks) en die met de Belgische Uefa’s Europees kampioen was geworden. “Ik hoop echt dat de huidige generatie straks de oppergaai afschiet”, zegt Mommens.