Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vormer dacht er effectief aan om aanvoerdersband af te staan bij Club, bevestigt Clement: “Ruud was zeer ontgoocheld”

Club BruggeRuud Vormer heeft er effectief aan gedacht om zijn aanvoerdersband af te staan bij Club Brugge, nadat hij niet in actie kwam tegen Paris Saint-Germain. Dat bevestigt Philippe Clement vanmiddag. “Ruud was emotioneel. Maar na een avondje nadenken is hij me komen zeggen dat hij toch gewoon onze kapitein wilde blijven en nadien heeft hij goed getraind.” Tegen Charleroi zal de Nederlander niet in actie komen door een achillespeesblessure.

23 reacties

 • John De roo

  1 maand geleden
  Moesten we op het middenveld met de driehoek Vanaken , Ketelaere , Balanta spelen dan zou dat kwalitatief een enorme verbetering zijn . Je moet daar eerlijk in durven zijn.
 • grootaert rené

  1 maand geleden
  Vormer heeft Brugge gebracht waar het nu staat in ons land;door zijn engagement en wilskracht blijft hij belangrijk voor Club Brugge!
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Voorbeeld nemen aan Van den brom ? Echt Ceuleers ? Aan ene die overal zijne C4 krijgt en die zelfs op één match na zijn ontslag bijna kreeg bij Genk ! Toch bedankt voor het aanbod zulle.
 • Werner Gielis

  1 maand geleden
  het over het paard getilde hollanderke kan nog altijd gaan handballen
 • Giuseppe Casto

  1 maand geleden
  Zolang er geld wordt gestort elke maand is er toch geen probleem
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. ONS RAPPORT. “Topprestatie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7
  PREMIUM
  Champions League
  30

  ONS RAPPORT. “Toppresta­tie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7

  Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met ‘MNM’ voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, vier Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.