Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Voorbeeldstraf voor Vanaken van vier matchen na ‘k*trefs’ en ‘onnozelaars’? “Volledig buiten proportie”

Club BruggeZit Hans Vanaken na Nieuwjaar wekenlang voor televisie? Bovenop twee matchen schorsing voor een ‘brutale fout’ riskeert de spelmaker van Club Brugge nóg eens twee weken voor ‘misplaatste uitlatingen’. “Het Bondsparket aanvaardt helemaal niet dat het korps wordt beledigd”, klonk het bij de KBVB. Wat riep Vanaken net? Waarom valt de sanctie zo zwaar uit en wat kan blauw-zwart doen om de schorsing aan te vechten? Clement: “Dit had eigenlijk een verhaal van nul weken moeten zijn.”

71 reacties

 • Marc Verheecke

  2 maanden geleden
  Marc Verheecke Philippe Clement dient men voor zijn houding en verklaring aangaande schorsing Vanaken ook een schorsing op te leggen ! Wie denkt hij wel te zijn ?!
 • Theo Van Hoof

  2 maanden geleden
  De waarheid zeggen mag blijkbaar niet meer. In heel België is geen enkele scheids op niveau eerste klasse. Geen enkele. Waar is de tijd van Marcel Van Langenhove, Frans Van de Wijngaert of Ponnet? Nochtans worden ze er meer dan voldoende dik voor betaald. Tussen 900 en 1500€/match + 8000€/jaar forfait.
 • Frederik Lootens

  2 maanden geleden
  Donkerrood!Duidelijk!
 • Bert Vandijck

  2 maanden geleden
  Een gouden schoen onwaardig.
 • Peter Van der Straeten

  2 maanden geleden
  De schorsing van 4 speeldagen is volledig terecht mr de gouden schoen
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"