Volledig scherm
© BELGA

Voetbalbond ziet druk op kalender Club Brugge toenemen: “Nu mag er écht niets meer gebeuren”

Club BruggeZélfs wanneer Club Brugge de kwartfinales van de Europa League haalt en Standard uit de beker wipt, dan nog is er eind april een gaatje op de bomvolle kalender voor Charleroi-Club. “We panikeren niet, maar nu mag er écht niets meer gebeuren”, klinkt het bij kalendermaker Nils Van Brantegem.

10 reacties

 • Francois Jonckheere

  2 maanden geleden
  Kunnen die match tegen Charleroi misschien spelen NA PO1 !
 • Gustaaf Van Zolder

  2 maanden geleden
  Zeer jammer dat het vriezen geen week langer duurt. Hilarisch al dat amateuristisch geklungel stoelen en doeken. Gelukkig is er een reisverbod en kunnen buitenlanders er ons geen vragen over stellen.
 • Jean-Marie Vanhaelewijn

  2 maanden geleden
  Als je een volle week de tijd hebt om je veld ijsvrij te maken en houden en je daar niet in slaagt, staat daar maar 1 sanctie tegenover...forfaitnederlaag. Geen problemen met de kalender.
 • manuel ronsse

  2 maanden geleden
  Chaleroi die wil meespelen in de top van de competitie kan nog zijn veld niet op tijd klaar krijgen. Verdient de forfaitscore. Dat Oostende en Waasland Beveren hun veld niet klaar krijgen als kleine ploegen daar kan ik nog begrip voor hebben.
 • Joeri D'hollander

  2 maanden geleden
  Zoals velen mij al voorgeschreven hebben,lijkt het mij ook het meest eerlijke om de thuis spelende ploeg die het veld niet klaar krijgt een forfait nederlaag aan te rekenen. Ik vermoed dat we in de toekomst dan minder onspeelbare velden gaan tegenkomen. Veld verwarming verplichten is voor de kleine clubs mss niet haalbaar. Maar die moeten het dan maar klaar krijgen op een andere manier. Uitstellen van wedstrijden is nadelig voor de topclubs hun kalender, dus ook voor het belgische voetbal.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip