Carl Hoefkens in gesprek met hoofdtrainer Alfred Schreuder. De assistent is één van de kandidaten om de Nederlander op te volgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Hoefkens in gesprek met hoofdtrainer Alfred Schreuder. De assistent is één van de kandidaten om de Nederlander op te volgen. © Photo News

Vindt Club Brugge opvolger van Schreuder in eigen huis, of wordt het een buitenlander? Onze Club-watcher bespreekt de twee mogelijke routes

Club BruggeWordt het een buitenlander of vindt Club Brugge hem in eigen huis? In de zoektocht naar een nieuwe coach ligt straks ook de naam van assistent Carl Hoefkens in de weegschaal. Onze Club-watcher Tomas Taecke wikt en weegt die twee mogelijke routes die blauw-zwart kan bewandelen, maar hij verbindt er ook wel een erg belangrijke voorwaarde aan.

28 reacties

 • Constantijn Stevens

  1 week geleden
  Dat verhaege het zelf doet, hij kent er toch alles van… En ik zou een rotatiesysteem opzetten met club supporters als T2-T3. Dat gaat vonken geven in de kleedkamer.
 • jenny charels

  1 week geleden
  Liever Hoefkens dan een Spanjaard
 • Pieter De Weerdt

  1 week geleden
  Ja Xabi
 • ronald de weze

  1 week geleden
  Wel straf dan die Hollander kanblijven zitten . Onmiddellijk buiten zwieren . Wat woor een watjes zij da in Brugge
 • Ronny Cypers

  1 week geleden
  Geen Hein Vanhaezebrouck aub. Hij mag dan misschien een goede trainer zijn maar dan wel bij Gent.
 1. Toch geen incidentloze titelviering Club Brugge: vuurpijl richting bezoekersvak van Anderlecht
  Play
  Jupiler Pro League
  8

  Toch geen incidentlo­ze titelvie­ring Club Brugge: vuurpijl richting bezoekers­vak van Anderlecht

  De titelviering van Club Brugge gisteren liep zeker niet uit de hand, maar toch laat een opvallend incident een wrange nasmaak achter. Een aantal supporters ging de titel ostentatief vieren voor de neus van de bezoekers uit Brussel en een enkeling vond het nodig om een vuurpijl richting de Anderlecht-supporters te gooien. Iets dat we dit seizoen helaas ook al zagen tijdens de Antwerpse derby. Bij Club klinkt het dat de vuurpijl eerst door de Anderlecht-aanhang werd gegooid.