Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Verhaeghe & Mannaert, architecten van het succes: “Club is marktleider in België. Nu willen we meer”

Jupiler Pro LeagueHet was in december 2013 toen Herman Van Holsbeeck in een interview voor deze krant zijn collega Vincent Mannaert jende: 'Win eens iets.' Kijk eens waar Club Brugge zes jaar later staat. Voor de derde keer in vier seizoenen in de groepsfase van de Champions League. Spelers en trainers vallen te prijzen, maar Mannaert en preses Bart Verhaeghe hebben zich inmiddels laten gelden als de norm voor goed beleid in België - en straks ook in Europa? "We zijn klaar voor the next step."

14 reacties

 • Maria Nuytkens

  3 jaar geleden
  Heb het nu hieronder gelezen, der is er ééne ( zal wel een vijs aan los zitten ) die schrijft : ' ze gaan Bayern Munchen achterna '. Drink je niet te veel gast ? Je mag fanatiek zijn, maar doe normaal !!!!!!
 • Allex Kovalev

  3 jaar geleden
  Van waar al die euforie? ( weeral typisch brugge) Vorig jaar geen platte prijs gepakt, belachelijk gemaakt in beker, europees en na puntenhalvering nog niet bij Genk geraken...het jaar voordien eentje met een VAR geurtje, iedereen weet dit toch. Cl dit jaar dankzij zeer veel geluk, 3x 6/0 wat gaan ze er doen op een bal van kampioenen.?.Stadium, veel blabla maar nu vooral de urinegeur die blijft hangen.Voetjes op de grond aub.
 • Bart Vermeulen

  3 jaar geleden
  Iedereen die beetje eerlijk is weet dat Club veruit de grootste en de rijskte is, ze gaan Bayern München achterna in België denk ik, de rest worden kleintjes, WVL heerst...
 • Dirk Van der Weeën

  3 jaar geleden
  Aan degenen hier die nog altijd denken dat anderlecht nog steeds een grote ploeg is,jullie staan niet eens meer in de top vijf.En Thijs van u weten we dat je enkel domme praat kan verkopen.@ Breugelmans waar is dat geld dan allemaal gebleven?In de zakken van jullie roemrijk bestuur.Jullie kunnen niet eens meer een deftige speler kopen laat staan huren.Maar nu zijn de rollen omgekeerd he Humble.
 • Werner Humblé

  3 jaar geleden
  En toch is jullie naam in Europa veel kleiner dan Anderlecht . En kwa titels en Europabekers hollen jullie ook achter paars wit .