Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe.
Volledig scherm
Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe. © Photo News

Verhaeghe en co betonneren macht bij Club Brugge: dubbel stemrecht voor historische eigenaars

Club BruggeClub Brugge voert bij de beursgang een dubbel stemrecht in voor de historische eigenaars. Dat blijkt uit de informatiebundel van de beursgang, zo schrijft De Tijd. Wie langer dan twee jaar aandeelhouder is van de voetbalclub beschikt daardoor per aandeel over twee stemmen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de groep rond voorzitter Bart Verhaeghe.

8 reacties

 • Jonathan Loterman

  2 maanden geleden
  Ai het mooie sprookje gaat met de tijd als een boemerang terug vliegen in het gezicht
 • Marc Vanheste

  2 maanden geleden
  Kleine minderheidsaandeelhouder, kleine onnozelaar, grote minderheidsaandeelhouder, grote onnozelaar! Ze willen enkel uw centen, niet uw mening. Zelfs niet het fatsoen om een jaarlijks (klein) dividend uit te betalen.
 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  De groep Bart verhaeghe en co zullen er winst en voordeel aan doen, En de supporters gaan ze nog helpen ook,om ze nog rijker te maken!!
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Ze willen dus enkel het geld binnenhalen zonder aan macht in te boeten. Je koopt dus een blad papier van 22 euro waar je verder niks mee kan. Succes ermee.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Is toch goed! Dan blijft onze volksclub in zeer goeie handen. Jammer voor de anderen!
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans