Diatta
Volledig scherm
Diatta © Monaco AS

Transfer is rond: Krépin Diatta trekt voor ruim 20 miljoen euro naar AS Monaco

Club BruggeDe transfer is officieel. Krépin Diatta (21) verlaat Club Brugge en trekt naar AS Monaco. Blauw-zwart zou ruim 20 miljoen euro vangen voor de flankaanvaller, plus nog een percentage op een eventuele doorverkoop. Diatta tekende er een contract voor vijf jaar. 

61 reacties

 • Frank Vanleenhove

  8 maanden geleden
  Leer dan maar eens aan jonge voetbalfans en spelertjes wat clubliefde is, zij begrijpen niet dat midden in het seizoen van club gewisseld wordt “is diatta dan niet meer voor club brugge ??”
 • Jos Vannuffelen

  8 maanden geleden
  Als Club fan vind ik het spijtig maar in zijn plaats zou ik ook liever in zonnige oorden vertoeven.
 • marc maene

  8 maanden geleden
  ondanks alles een goede speler,die gemist gaat worden,ging steeds in duels,en stak zijn nek uit om iets te bereiken,trok ook spelers van de andere ploeg op zich waardoor er ruimte vrijkwam voor de maats,een pass achteruit geven is ,de oplossing van de GEMAKZUCHT,ervoor gaan is iets anders,dat deed Krepin,daarom dat hij zoveel waard is,zal nog wel groeien ,alvast veel succes !!
 • dirk claeys

  8 maanden geleden
  20 miljoen is,wel erg veel geld, een speler die veel kansen heeft gehad, maar vandaag een meeloper blijkt, goed verdiend en tijd voor nieuwe jonge projecten!
 • Marc Decoutere

  8 maanden geleden
  Als jij 5x meer kan verdienen,en uw huidige werkgever krijgt er geld bovenop.Zou jij dan blijven.Trouwens dokters worden ook weg gekocht in andere ziekenhuizen, CEO s worden ook gekocht en het leven gaat gewoon verder.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).