Diatta
Volledig scherm
Diatta © Monaco AS

Transfer is rond: Krépin Diatta trekt voor ruim 20 miljoen euro naar AS Monaco

Club BruggeDe transfer is officieel. Krépin Diatta (21) verlaat Club Brugge en trekt naar AS Monaco. Blauw-zwart zou ruim 20 miljoen euro vangen voor de flankaanvaller, plus nog een percentage op een eventuele doorverkoop. Diatta tekende er een contract voor vijf jaar. 

61 reacties

 • Frank Vanleenhove

  1 maand geleden
  Leer dan maar eens aan jonge voetbalfans en spelertjes wat clubliefde is, zij begrijpen niet dat midden in het seizoen van club gewisseld wordt “is diatta dan niet meer voor club brugge ??”
 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Als Club fan vind ik het spijtig maar in zijn plaats zou ik ook liever in zonnige oorden vertoeven.
 • marc maene

  1 maand geleden
  ondanks alles een goede speler,die gemist gaat worden,ging steeds in duels,en stak zijn nek uit om iets te bereiken,trok ook spelers van de andere ploeg op zich waardoor er ruimte vrijkwam voor de maats,een pass achteruit geven is ,de oplossing van de GEMAKZUCHT,ervoor gaan is iets anders,dat deed Krepin,daarom dat hij zoveel waard is,zal nog wel groeien ,alvast veel succes !!
 • dirk claeys

  1 maand geleden
  20 miljoen is,wel erg veel geld, een speler die veel kansen heeft gehad, maar vandaag een meeloper blijkt, goed verdiend en tijd voor nieuwe jonge projecten!
 • Marc Decoutere

  1 maand geleden
  Als jij 5x meer kan verdienen,en uw huidige werkgever krijgt er geld bovenop.Zou jij dan blijven.Trouwens dokters worden ook weg gekocht in andere ziekenhuizen, CEO s worden ook gekocht en het leven gaat gewoon verder.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal