Diatta
Volledig scherm
Diatta © Monaco AS

Transfer is rond: Krépin Diatta trekt voor ruim 20 miljoen euro naar AS Monaco

Club BruggeDe transfer is officieel. Krépin Diatta (21) verlaat Club Brugge en trekt naar AS Monaco. Blauw-zwart zou ruim 20 miljoen euro vangen voor de flankaanvaller, plus nog een percentage op een eventuele doorverkoop. Diatta tekende er een contract voor vijf jaar. 

61 reacties

 • Frank Vanleenhove

  1 maand geleden
  Leer dan maar eens aan jonge voetbalfans en spelertjes wat clubliefde is, zij begrijpen niet dat midden in het seizoen van club gewisseld wordt “is diatta dan niet meer voor club brugge ??”
 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Als Club fan vind ik het spijtig maar in zijn plaats zou ik ook liever in zonnige oorden vertoeven.
 • marc maene

  1 maand geleden
  ondanks alles een goede speler,die gemist gaat worden,ging steeds in duels,en stak zijn nek uit om iets te bereiken,trok ook spelers van de andere ploeg op zich waardoor er ruimte vrijkwam voor de maats,een pass achteruit geven is ,de oplossing van de GEMAKZUCHT,ervoor gaan is iets anders,dat deed Krepin,daarom dat hij zoveel waard is,zal nog wel groeien ,alvast veel succes !!
 • dirk claeys

  1 maand geleden
  20 miljoen is,wel erg veel geld, een speler die veel kansen heeft gehad, maar vandaag een meeloper blijkt, goed verdiend en tijd voor nieuwe jonge projecten!
 • Marc Decoutere

  1 maand geleden
  Als jij 5x meer kan verdienen,en uw huidige werkgever krijgt er geld bovenop.Zou jij dan blijven.Trouwens dokters worden ook weg gekocht in andere ziekenhuizen, CEO s worden ook gekocht en het leven gaat gewoon verder.
 1. ONS RAPPORT. Twee uitblinkers bij Club, wissels Clement kunnen allerminst overtuigen - Twee gebuisden bij Standard
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  10

  ONS RAPPORT. Twee uitblin­kers bij Club, wissels Clement kunnen allerminst overtuigen - Twee gebuisden bij Standard

  Club Brugge won vanmiddag al bij al makkelijk van Standard (3-1) waardoor het de voorsprong op eerste achtervolgers Antwerp en Genk vergrootte tot 14 punten. Bij blauw-zwart blonken er twee spelers uit, terwijl er twee anderen die nog eens hun kans kregen van Philippe Clement ver onder de verwachtingen bleven. Bij Standard veel vijven en zesjes - al geraakte zelfs niet iedereen aan die cijfers.
 1. De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid
  Play

  De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid

 2. Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"
  Play

  Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"