Toch geen incidentloze titelviering Club Brugge: vuurpijl richting bezoekersvak van Anderlecht

Jupiler Pro LeagueDe titelviering van Club Brugge gisteren liep zeker niet uit de hand, maar toch laat een opvallend incident een wrange nasmaak achter. Een aantal supporters ging de titel ostentatief vieren voor de neus van de bezoekers uit Brussel en een enkeling vond het nodig om een vuurpijl richting de Anderlecht-supporters te gooien. Iets dat we dit seizoen helaas ook al zagen tijdens de Antwerpse derby. Bij Club klinkt het dat de vuurpijl eerst door de Anderlecht-aanhang werd gegooid. 

8 reacties

 • Frank Libbrecht

  3 maanden geleden
  Iedere andere ploeg krijgt daarvoor een boete maar club Brugge nooit zelfs een slag wordt niet bestraft
 • emile lyssens

  3 maanden geleden
  Na de doofpotaffaire van de racistische uitspraken en roepkoren door Brugge supporters naar Kompany en de andere Anderlechtspelers eerder dit seizoen zal hier ook weer geen gevolg aan gegeven worden.Verhagen heeft heel den belgische voetbalbond in zijn achterzak zitten maar er zijn nog altijd personen die dat niet (willen) zien.Ben benieuwd wat Beerschot gaat krijgen en wat daarna Brugge krijgt! Vanwege een Beerschot supporter.
 • Jean-Pierre Aerts

  3 maanden geleden
  Nu ook matchen zonder publiek? Denk het niet...
 • René Van Put

  3 maanden geleden
  Hoeveel matchen moest Beerschot achter gesloten deur spelen voor hetzelfde? Wedde dat het voor Brugge geen enkele zal zijn.
 • Chris Deklerck

  3 maanden geleden
  Niet iedere supporter is sportief. Vuurpijlen zijn voor niets nodig.