Toch geen incidentloze titelviering Club Brugge: vuurpijl richting bezoekersvak van Anderlecht

Jupiler Pro LeagueDe titelviering van Club Brugge gisteren liep zeker niet uit de hand, maar toch laat een opvallend incident een wrange nasmaak achter. Een aantal supporters ging de titel ostentatief vieren voor de neus van de bezoekers uit Brussel en een enkeling vond het nodig om een vuurpijl richting de Anderlecht-supporters te gooien. Iets dat we dit seizoen helaas ook al zagen tijdens de Antwerpse derby. Bij Club klinkt het dat de vuurpijl eerst door de Anderlecht-aanhang werd gegooid. 

8 reacties

 • Frank Libbrecht

  1 maand geleden
  Iedere andere ploeg krijgt daarvoor een boete maar club Brugge nooit zelfs een slag wordt niet bestraft
 • emile lyssens

  1 maand geleden
  Na de doofpotaffaire van de racistische uitspraken en roepkoren door Brugge supporters naar Kompany en de andere Anderlechtspelers eerder dit seizoen zal hier ook weer geen gevolg aan gegeven worden.Verhagen heeft heel den belgische voetbalbond in zijn achterzak zitten maar er zijn nog altijd personen die dat niet (willen) zien.Ben benieuwd wat Beerschot gaat krijgen en wat daarna Brugge krijgt! Vanwege een Beerschot supporter.
 • Jean-Pierre Aerts

  1 maand geleden
  Nu ook matchen zonder publiek? Denk het niet...
 • René Van Put

  1 maand geleden
  Hoeveel matchen moest Beerschot achter gesloten deur spelen voor hetzelfde? Wedde dat het voor Brugge geen enkele zal zijn.
 • Chris Deklerck

  1 maand geleden
  Niet iedere supporter is sportief. Vuurpijlen zijn voor niets nodig.
 1. Vormer drinkt shotjes met Hoefkens en Vanaken tapt pinten: een blik achter de schermen van het Brugse kampioenenfeest
  Play
  Club Brugge
  1

  Vormer drinkt shotjes met Hoefkens en Vanaken tapt pinten: een blik achter de schermen van het Brugse kampioenen­feest

  Er is al veel gezegd, getoond en geschreven over de Brugse kampioenenenparty die afgelopen zondag tot in het holst van de nacht duurde, maar beelden vanop het ‘privéfeestje’ van de Brugse selectie in het Oud Gemeentehuis in Varsenare: die had u nog van ons te goed. Op de filmpjes is onder meer te zien hoe Ruud Vormer een shotje deelt met assistent-trainer Carl Hoefkens en hoe Hans Vanaken zijn vijfde Brugse oppergaai vierde door volleerd cafébaas te gaan spelen. En zeggen dat er komende zondag en maandag nog twee zulke feestjes op het programma staan...
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.