Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Terwijl concurrenten met miljoenen gooien: Supercup in zicht en nog geen nieuwkomers, maar... Club heeft tijd

Club BruggeDe oefencampagne loopt stroef, van nieuwe spelers is er geen spoor. Het is windstil in Brugge… al hoeft dat geen probleem te zijn.

10 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Hèt zal voor Belgische “top” Clubs moeilijk worden er Europees iets van te maken. Club deed het vrij goed in Champions, maar mn ploeg overwinterde niet. Toch mn respect voor de leiding die de laatste zes jaar bewezen heeft dat via goed beleid mooie resultaten behaald hebben.
 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  23 juli. Dan begint de competitie en dan zullen ze er staan. Club opnieuw kampioen.
 • Tom Swerts

  2 maanden geleden
  Ik lees hierboven "Allen willen ze Club Brugge vanaf speeldag 1 het vuur aan de schenen leggen - iets waar de jongste twee seizoenen geen van de topclubs in geslaagd is.". Maar daar is Genk afgelopen seizoen toch wel in geslaagd, vind ik. Club is met 0 punten voorsprong kampioen geworden en heeft met Genk als bekerwinnaar en herfstkampioen toch voldoende weerwerk gekregen.
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  Er komt geen Europees succes. Het maximale dat mogelijk is is overleven in de EL niet in de CL. En overleven kan enkel maar dat de tegenstanders geveld worden door Corona. Droom verder, geen enkele club in België stelt iets voor in Europa.
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Wij kunnen en mogen daar nog van dromen J H ,anderen kunnen alleen maar hopen dat ze er niet onmiddelijk uitvliegen. Competitie is nog niet begonnen en ze zitten terug al op de kap van Club,maar ja hoge bomen vangen altijd veel wind.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.