Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Telkens wanneer crisisspook recent kop opstak bij Club, werd het vakkundig verdreven. Lukt dat nu weer?

Club BruggeClub Brugge en Philippe Clement, het leek lange tijd een droomhuwelijk. Telkens wanneer het crisisspook de neus aan het venster stak, werd het de voorbije jaren vakkundig Jan Breydel uitgejaagd. Van de slechte seizoensstart in augustus 2020, tot de 6-1-pandoering op Gent één jaar later. Of hoe enkel een klinkend resultaat op Genk ook nu de enige reddingsboei lijkt.

7 reacties

 • Sophia de smet

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk winnen van Genk en alles is terug top ! Zou hij tegen Genk ook met 4 spitsen durven starten ? Als je als trainer niet meer weet van welk hout pijlen maken ´doe je zulke domme dingen
 • jean-pierre Vermyle

  1 jaar geleden
  zoals het dikwijls gebeurt:dit is het jaar teveel.had beter gestopt na de titel van landskampioen,en andere oorden opgezocht.
 • Guido Cerrens

  1 jaar geleden
  Volledig foute transfers gedaan ook hier voor de scouts en Mannaert een dikke buis Wil je Ajax achterna zul je op gebied van waardevolle transfers een serieuze tand moeten bijsteken
 • Jean DE BRUYNE

  1 jaar geleden
  Dat ze toch eens beseffen dat Belgische competitie lachertje is en Brugge is daar gewoon een ploeg van
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Crisis is crisis, of je het in doofpot wil steken of niet
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.