Philippe Clement.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement. © Photo News

Stilaan ook een tovenaar? Philippe Clement in Champions League bij strafste Belgische trainers ooit

Club BruggeZijn balans oogt alsmaar indrukwekkender: amper 5 nederlagen in 14 Champions League-wedstrijden. Dat doen weinig hoofdcoaches uit ons land hem na, hoor. Wijlen Raymond Goethals, ja, maar voorts… Mogen we Philippe Clement stilaan ook een tovenaar noemen? 

33 reacties

 • Koen Meulkens

  1 jaar geleden
  Tovenaar? Nee. Charismatisch en een goed leider? Ja. Als RSCA sup heb ik wel een boon voor die man. Hij doet me denken aan Aimé. Geen tamtam of excuses, maar recht voor de raap
 • Stef Janssens

  1 jaar geleden
  Het bestuur van club Brugge is in mijn opinie erg goed bezig...
 • nico baelde

  1 jaar geleden
  Dat club van Gent verloor was normaal, net zoals het normaal zou zijn dat club zondag van Rsca verliest. Een ploeg als club kan zichzelf namelijk overtreffen tegen grote ploegen zoals PSG, Leipzig, Real, etc maar doen dat minder tegen de kleine ploegen als Gent of Rsca. Decompressie heet zoiets.
 • David Boon

  1 jaar geleden
  4 jaar T1 en al 3 x kampioen gespeeld, hij is in ieder geval goed op weg.. Hij komt ook uit de school van Michel Preud’Homme, die had ook een kast met veel prijzen in!
 • Francis Davis

  1 jaar geleden
  Tovenaar tot de volgende nederlaag ! Trainers,de schotelvodden van het voetbal !
 1. “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”
  PREMIUM

  “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”

  Van Sint-Truiden tot in Noord-Engeland, van Merseyside tot in Knokke-Heist. Overal waar hij passeerde, liet-ie dezelfde onuitwisbare indruk na. Ingewijden over de controlefreak en perfectionist Simon Mignolet (34), de kersverse Gouden Schoen die nooit iets aan het toeval overlaat. “Ten tijde van Liverpool trokken we met de feestdagen altijd daarheen. Voor hem altijd een drukke voetbalperiode. Toen wij het feestmaal aan het voorbereiden waren, was Simon zijn zalm nauwkeurig aan het afwegen (grijnst). Opdat alles zeker zou kloppen.”