Alfred Schreuder.
Volledig scherm
Alfred Schreuder. © BELGA

Schreuder als kampioenenmaker naar Ajax: “Geen schrik om Ten Hag op te volgen”

Club BruggeAlfred Schreuder (49) mag voortaan ‘kampioenenmaker’ op zijn naamkaartje zetten. De Nederlander stapt bij Club Brugge langs de grote poort buiten én bij Ajax langs de grote poort binnen. “Of ik bij Ajax sterker start met de titel op zak? Vooral voor de buitenwacht is dat belangrijk.”

4 reacties

 • Dirk Soetens

  2 maanden geleden
  hij gaat dat goed doen bij Ajax !
 • Paul zevers

  2 maanden geleden
  Bij Ajax verwacht men wel mooi dominerend aanvallend voetbal...
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Mooi dat Schreuder de twijfelaars met de neus op feiten kon duwen,proficiat.
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  Dan zal het voetbal van zen heel andere kwaliteit moeten zijn dan dat hij hier gebracht heeft
 1. Onze Club-watcher ziet zwaartepunt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”
  PREMIUM
  Club Brugge
  8

  Onze Club-wat­cher ziet zwaarte­punt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”

  Drie punten zijn er drie gebleven. Club vergat te profiteren van het gelijkspel van Union. Relaas van een avond in het Lotto Park, waar Noa Lang zich volgens onze Club Brugge-watcher volwassener toonde dan Benito Raman. En hij stelt ook vast dat het vooralsnog niet de Champions’ play-offs van Charles De Ketelaere zijn.
 2. PORTRET. Hoefkens werd piepjong kampioen, nadien volgden (tijdelijke) exit in Brugge en verhuis naar Marbella: “Teleurgesteld dat ik als speler nooit iets won bij Club”
  PREMIUM
  Club Brugge

  PORTRET. Hoefkens werd piepjong kampioen, nadien volgden (tijdelijke) exit in Brugge en verhuis naar Marbella: “Teleurge­steld dat ik als speler nooit iets won bij Club”

  Vijf jaar terug had Carl Hoefkens het ‘gehad met het voetbal’. Het kon hem niets meer schelen. Maar het kan verkeren. Op z'n 43ste mag hij zich de nieuwe trainer van Club Brugge noemen. Een carrièreschets van een man die op z'n 18de al kampioen van België was, met blauw-zwart als speler nooit wat won en op een bepaald moment zelfs een nieuwe adrenalinerush vond als personal trainer.