Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Ruud Vormer straalt veel positiviteit en energie uit”: situatieschets over de kapitein die zondag gewoon in de basis wordt verwacht

JUPILER PRO LEAGUEZijn ingesteldheid is exemplarisch, benadrukte coach Carl Hoefkens bij de start van de voorbereiding. Zo traint en speelt hij momenteel. En zondag staat Ruud Vormer (34) in principe gewoon in de basis tegen AA Gent. Hoe zit het nu met de Nederlandse aanvoerder? De nieuwe T1 van de landskampioen ziet voor Vormer een nieuwe rol. Een situatieschets. 

13 reacties

 • Roger Van Pachtenbeke

  2 maanden geleden
  een speler waar andere ploegen jaloers op waren zo maar opzij zetten,ongelooflijk.blij dat hij gebleven heeft,succes Ruud.
 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  Haal Nielsen nog en we zitten top qua middenveld
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Ruud is nog steeds een clubicoon en kan van nut zijn in heel veel matchen. Daarnaast moet er een middenvelder bijkomen (Nielsen?). Het klopt wat Jan boden schrijft.
 • Thierry Deneckere

  2 maanden geleden
  Haal aub casper nielsen kan mooi trio vormen met Ruud en Hans maar blijkbaar gokt Manaert terug op de verkeerde buitenlanders
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Vormer wordt oud (als voetballer). Hij kan het fysiek niet meer elke wedstrijd brengen, dat hebben we de laatste twee seizoenen gezien. Geef hem een rol zoals Simons in zijn laatste twee jaren, waarbij je hem gebruikt als het absoluut nodig is. Maar hij kan geen rol meer aan waarbij je hem elke wedstrijd gebruikt. Als Vormer eerlijk is, weet hij dat ook wel.