BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Recordtransfer: Club verkoopt Wesley aan Aston Villa voor 25 miljoen euro

Win-Win. Wesley Moraes (22) heeft zijn droomtransfer naar de Premier League beet. Aston Villa en Club Brugge zijn het eens geraakt over een recordbedrag van 25 miljoen euro. Wesley tekent er een contract van 5 jaar. De deal wordt allicht vandaag nog geofficialiseerd.

62 reacties

 • emil ledure

  3 jaar geleden
  Jaloezie spreekt hier weer boekdelen. Ze zijn binnen en het is al wat we moeten hebben.
 • dirk govaerts

  3 jaar geleden
  ach , een messi zal hij nooit worden maar geef eerlijk toe dat je een mooie rente hebt als je 24 miljoen winst maakt op een speler op 3 jaar .Gelukkig hebben de kenners die hem als knudde bestempelen een bank die dezelfde rentes geeft , toch?
 • Mie Van Gestel

  3 jaar geleden
  @Carina Stulens:jij noemt hier telkens Wesley,en dan de boksers van andere ploegen werden wel geschorst,wil u de boksers bedoelen die ik genoemd heb?Bij mij weten zijn die nooit geschorst geweest,zelfs nog geen geel karton.
 • Carina Stulens

  3 jaar geleden
  @Mie van Gestel: dat bedoel ik dus. De boksers van andere ploegen werden wel geschorst terwijl de grootste bokser van allemaal, zijnde Wesley, telkens vrijuit ging omdat de VAR of de scheidsrechters niets gezien hadden. Maar ja, de grote man bij de voetbalbond was toen dan ook de voorzitter van Club Brugge. Bedankt om mijn punt te bevestigen!
 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  Dank zij de VAR is er al minstens eentje teveel voor hem cappelle, Vormers handje vergeten? En 't was dan nog nipt of Standard werd kampioen.