BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Recordtransfer: Club verkoopt Wesley aan Aston Villa voor 25 miljoen euro

Win-Win. Wesley Moraes (22) heeft zijn droomtransfer naar de Premier League beet. Aston Villa en Club Brugge zijn het eens geraakt over een recordbedrag van 25 miljoen euro. Wesley tekent er een contract van 5 jaar. De deal wordt allicht vandaag nog geofficialiseerd.

62 reacties

 • emil ledure

  4 jaar geleden
  Jaloezie spreekt hier weer boekdelen. Ze zijn binnen en het is al wat we moeten hebben.
 • dirk govaerts

  4 jaar geleden
  ach , een messi zal hij nooit worden maar geef eerlijk toe dat je een mooie rente hebt als je 24 miljoen winst maakt op een speler op 3 jaar .Gelukkig hebben de kenners die hem als knudde bestempelen een bank die dezelfde rentes geeft , toch?
 • Mie Van Gestel

  4 jaar geleden
  @Carina Stulens:jij noemt hier telkens Wesley,en dan de boksers van andere ploegen werden wel geschorst,wil u de boksers bedoelen die ik genoemd heb?Bij mij weten zijn die nooit geschorst geweest,zelfs nog geen geel karton.
 • Carina Stulens

  4 jaar geleden
  @Mie van Gestel: dat bedoel ik dus. De boksers van andere ploegen werden wel geschorst terwijl de grootste bokser van allemaal, zijnde Wesley, telkens vrijuit ging omdat de VAR of de scheidsrechters niets gezien hadden. Maar ja, de grote man bij de voetbalbond was toen dan ook de voorzitter van Club Brugge. Bedankt om mijn punt te bevestigen!
 • Gaston Foubert

  4 jaar geleden
  Dank zij de VAR is er al minstens eentje teveel voor hem cappelle, Vormers handje vergeten? En 't was dan nog nipt of Standard werd kampioen.
 1. “Mignolet heeft veel verdoezeld”: Degryse over het voorbije jaar van Club en het volgende, “dat belangrijk wordt voor imago Mannaert en Verhaeghe”
  PREMIUM
  Club Brugge

  “Mignolet heeft veel verdoezeld”: Degryse over het voorbije jaar van Club en het volgende, “dat belangrijk wordt voor imago Mannaert en Verhaeghe”

  “Als het nu ook met deze trainer niet lukt, zijn ze bij Club de verkeerde weg ingeslagen.” Tussen kerst en nieuw neemt onze huisanalist Marc Degryse het bewogen jaar van Club Brugge onder de loep en hij blikt ook vooruit naar 2023. Want dat wordt dus ook voor het bestuur opnieuw een beproeving, met eerst nog een zoektocht naar een opvolger voor Carl Hoefkens. “Je hebt een trainer nodig, die méér gewoon is. Iemand die in de Premier League gewerkt heeft bijvoorbeeld. Die erboven staat, want het was toch allemaal een beetje slap.”