Noa Lang.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang. © Photo News

Re-noa-ssance aan de Maas: Lang, straks voor het eerst vader, herboren in Maasmechelen

Club Brugge‘Patro away’ is toch voor één iets goed geweest. De ogen van Noa Lang fonkelen weer en dat in zijn 100ste match voor Club Brugge: na heel wat ellende op een wolk door het nakende vaderschap, eindelijk opnieuw het mannetje bij blauw-zwart. Lang en zijn vriendin Blossom Blue verwachten hun eerste kind in april 2023.

7 reacties

 • Eddy Van De Velde

  3 maanden geleden
  2 Goals tegen een 3de klasser en hij is opeens weer topklasse.
 • Bart Jaspers

  3 maanden geleden
  Is en blijft een topspeler !
 • Bart Vanderbruggen

  3 maanden geleden
  Dit was duizend keer pijnlijker dan de match van Standard die gewoon aan 75 minuten genoeg hadden om te winnen.
 • Dirk Doms

  3 maanden geleden
  Tegen een derdeklasser lukt het nog wel, het is dus duidelijk wat zijn niveau is.
 • Bertin Vermeulen

  3 maanden geleden
  Herboren? Een spits die er pas na 103 minuten in slaagt te scoren tegen een derdeklasser. Geen reden tot grote euforie is dat en hoe dan ook een grote blamage voor alle spelers, met uitzondering van Mignolet.
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Onze Club-watcher ziet hoe Verhaeghe en Mannaert voor de moeilijkste weg kozen: “Nu moeten de spelers laten zien dat ze effectief achter Hoefkens staan”
  PREMIUM
  Club Brugge
  36

  Onze Club-wat­cher ziet hoe Verhaeghe en Mannaert voor de moeilijk­ste weg kozen: “Nu moeten de spelers laten zien dat ze effectief achter Hoefkens staan”

  Na een intensieve gesprekken- en consultatieronde behoudt Club Brugge het vertrouwen in Carl Hoefkens. Niet geheel verrassend, zo vindt onze Club Brugge-watcher Frank Dekeyser. “Het duo Verhaeghe-Mannaert gaat zelden over één nacht ijs”, stelt hij. Alleen is Hoefkens aan boord houden volgens hem wél de moeilijkste weg. Een analyse.