Ignace Van der Brempt, als speler van KV Mechelen in de jeugd (l), en gisteren na zijn goal tegen OHL (r).
Volledig scherm
PREMIUM
Ignace Van der Brempt, als speler van KV Mechelen in de jeugd (l), en gisteren na zijn goal tegen OHL (r). © rv/PhotoNews

PORTRET. Ignace Van der Brempt, nieuwste talent van Club en mogelijk basisspeler tegen Kiev: “Hij voetbalt nog stééds met zijn broer in de gang”

Club BruggeAls jeugdspeler dolde hij samen met Jérémy Doku en Aster Vranckx talrijke leeftijdsgenootjes, vandaag bonkt hij op de poort bij Club 1. De 18-jarige Ignace Van der Brempt, toonbeeld van mentaliteit en discipline: “Op feestjes wou hij als kind zélf naar zijn bed”.

18 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  3 dagen geleden
  Ja, Ignace deed dat goed, blijven goed doen is wat anders. Hopelijk kan Ignace die weg verder zetten.
 • Jan Boden

  3 dagen geleden
  Goed om te horen dat ze in Brugge toch nog iets anders kunnen dan huren.
 • Gaston Foubert

  4 dagen geleden
  @rik cappelle, bedoel je die ploeg die in '82 heeft betaald om niet te moeten degraderen? Die vorig seizoen een titel heeft gekocht? Die het jaar daarvoor kampioen werd met de hand van Vormer? Veeg voor jullie eigen deur man, 't is hier altijd hetzelfde gezever.
 • Christiaan GOETHALS

  4 dagen geleden
  Mooi dat er talentrijke jongens zich tonen, binnen 5 jaar zullen de Rode Duivels genoodzaakt anders uitzien.
 • rik cappelle

  4 dagen geleden
  Om ene te lokken van een schandaalploeg moet ge waarschijnlijk niet veel moeite doen. Het staat alleszins nog niet te mooi op uw CV dat ge voetbalt bij een ploeg die bol staat van de omkopingen.
 1. Zeker na nieuw verlies tegen Club mijmeren ze op Freethiel naar tijdperk-Clement: “Tijdens het eerste gesprek met hem was ik meteen overtuigd”
  Club Brugge
  10

  Zeker na nieuw verlies tegen Club mijmeren ze op Freethiel naar tijd­perk-Cle­ment: “Tijdens het eerste gesprek met hem was ik meteen overtuigd”

  Opnieuw de boot in, net tegen het Club van Philippe Clement. De heimwee naar hun ex-coach moet dezer dagen groot zijn bij Waasland-Beveren. Terwijl Clement alles en iedereen wegblaast met Club, strijden ze op de Freethiel wederom tegen degradatie. “Hij was zó ambitieus, dat we snel wisten dat dit niet zijn eindstation zou zijn.”
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"