Andreas Skov Olsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Andreas Skov Olsen. © Photo News

PORTRET. Andreas Skov Olsen, atypische winger die via Club naar het WK in Qatar wil: “Hij is snel en sterk één tegen één”

Club BruggeAndreas Skov Olsen (22) moet de concurrentie op de flanken van Club Brugge nóg wat aanscherpen. Een ‘lange’ winger met een neus voor doelpunten. Zijn ‘Missie Qatar’ start in Jan Breydel.

19 reacties

 • john dewit

  1 jaar geleden
  Als ik zo lees , snel ,technisch sterk heel goeie speler … maar op 2 jaar 25 wedstrijden gespeeld en ze laten hem gaan , raar niet ?
 • Jan Janssens

  1 jaar geleden
  Als hij toch zo goed is, waarom laat Bologna hem dan gaan, toch ook al geen topclub in Italië, met moeite een middenmoter.
 • Watcher

  1 jaar geleden
  Weer eentje die aangekondigd wordt als de nieuwe Messi van den Aldi. Opvallend dat ploegen die geld hebben, Club en Gent, massa transfers doen waarvan 90% niet voldoet, achteraf gebleken.
 • dave hosten

  1 jaar geleden
  Het bedrijf Club hoopt door jonge talentvolle spelers te kopen en verkopen dat ze grote winsten blijven maken, maar vergeten meer en meer het sportieve. En idd, waarom geen kansen geven aan de jongeren die er zijn? Zo zorg je voor meer en meer onvrede in de kleedkamer maar ook bij supporters. Veel van die spelers spelen niet met hun hart voor Club, zoals Lang, denkt nu al aan de centen dat hij elders kan verdienen ipv keihard te werken voor zijn huidige werkgever en supporters.
 • philippe quinart

  1 jaar geleden
  En de eigen jeugd die vorig seizoen in 1B zoveel geleerd hebben moeten nu bij de u21 nog wat ervaring opdoen.