Otasowie ligt na een slechte oefenmatch al niet meer in de bovenste schuif.
Volledig scherm
PREMIUM
Otasowie ligt na een slechte oefenmatch al niet meer in de bovenste schuif. © Photo News

Plaatsjes bij Club Brugge waren nooit zo duur: de afvalrace is begonnen

Club BruggeMet een gezamenlijke marktwaarde van 150 miljoen euro, zes nieuwe 'basisspelers' en een ongeziene concurrentie wordt het meer dan ooit drummen bij Club. De afvalrace is begonnen. En dat vlak voor de wedstrijd die iederéén wel wil spelen.

15 reacties

 • David Van Petegem

  1 maand geleden
  @ Albert, maar de grote jongens verloren werl tegen het "Europese" Vitesse.
 • Danny Gijs

  1 maand geleden
  Altijd lekker als je vaak tegen 10 man mag voetballen.
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Haha Eric Bex, zelfs de U16 van Anderlecht wonnen verleden maand van PSG met 5-2.
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Club Brugge heeft met voorsprong de sterkste en rijkste kern in België maar een vergelijking met PSG is totaal onrealistisch. We zullen bepaalde Anderlechtsupporters hieronder ook maar niet herinneren aan hun laatste resultaten tegen PSG in de Champions League. Dat was trouwens een PSG zonder Messi, Neymar en Mbappé. De enige ster toen was Zlatan.
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Dat is normaal als je enkel goeie spelers kan aankopen.
 1. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.