Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
0
EINDE
4
FC Porto POR
 • Mehdi Taremi Goal 33' 70'
 • Evanilson Goal 57'
 • Stephen Eustáquio Goal 60'

Pijnlijke avond voor Club Brugge: Porto wint met 0-4 op Jan Breydel, Vanaken en Lang missen strafschop

Champions LeagueClub Brugge heeft zijn eerste nederlaag in de Champions League geleden. Blauw-zwart verloor met zware 0-4-cijfers tegen FC Porto. Hans Vanaken én Noa Lang misten na rust een strafschop.

96 reacties

 • Vannuffel Jos

  3 maanden geleden
  @ Ivan De Bakker, klopt wat je zegt en ook al was het gisteren een blammage, Club speelt de 1/8 finale van de CL waar grootheden als Ajax, Barcelona, Atletico,Juventus, Man U allemaal ontbreken.
 • Geert Van Laecke

  3 maanden geleden
  Grappige commentaren van zovele anti-supporters. Nee, het was niet goed maar we scoorden wel al 7 doelpunten (dat is niet louter geluk) en gaan door naar de volgende ronde. Match op Porto en thuis tegen Atletico was echt straf. We zijn fier op onze ploeg. En aan de anti-supporters... supporter liever VOOR jouw ploeg of zoek een hobby zou ik zeggen.
 • Ronny ceunen

  3 maanden geleden
  Club nog eens laten zien wat ze echt waard zijn, toch ?
 • Robert Wuyten

  3 maanden geleden
  Voetjes op de grond en blij zijn met de kwalificatie en dat is terecht. Volgende ronde zal het heel waarschijnlijk stoppen. Maar dit is een prestatie op zich.
 • Werner Van den Broeck

  3 maanden geleden
  Misschien bewijst deze wedstrijd wel dat FCB de vier vorige wedstrijden boven hun kwaliteit beloond werden, enerzijds door ondermaatse prestaties van de tegenstrevers en anderzijds door een portie geluk waar ze konden op rekenen. Al blijft het wel een knappe prestatie!
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.