Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philippe Clement wil het na racisme-rel terug over voetbal hebben: “Voorbije maanden was dat té weinig het geval”

Club BruggeDe ergste storm is gaan liggen… en daar zijn ze bij Club Brugge niet rouwig om. Zo ook Philippe Clement niet, die zich liever focust op de bekermatch tegen OH Leuven: “We hebben kordaat gereageerd, de club is nu met de rest bezig”, aldus Clement over de racismerel.

6 reacties

 • Vanhercke Franky

  1 jaar geleden
  Kompany is gewoon een leugenaar verl heisa die nergens om gaat, als club komt voetballen op Anderlecht worden de spelers met vanalles om hun kop gesmeten en dan is het windstil hoor .kompany en zijn vriendje lukaku zien gewoon in alles racisme als het er is of niet!
 • Kris Pieters

  1 jaar geleden
  Welk racisme?? Graag audio-opname, tot zolang is er gewoon niks gebeurd, in een rechtsstaat zoals België is eenieder onschuldig tot het tegendeel is bewezen.
 • Frank Staelens

  1 jaar geleden
  Clement, leg de focus op jouw team inclusief Vormer, en zorg er eerst voordat Nsoki, Sowah en Mbembe ietwat niveau halen vooraleer je ze in de kern toelaat. Aan het bestuur om orde op zaken te stellen bij de "supporters". Iedereen zijn taak.
 • FRITS VERSTRAETEN

  1 jaar geleden
  Clement mag het over voetbal hebben maar MOET het over racisme hebben. Hij probeert het net als de KBVB weer opzij te schuiven zodat het weer in de doofpot geraakt
 • ronny wenselaers

  1 jaar geleden
  Groot gelijk , dat ze het deksel van de voetbalbond maar openen . In plaats van al de tijd te steken . In wat al of niet geroepen is . Of zijn scheidsrechters doof ?
 1. Speelt hij nu een minder seizoen of niet? Statistieken spreken in het voordeel van Vanaken: “Misschien zijn jullie wat te streng voor Hans”
  PREMIUM
  38

  Speelt hij nu een minder seizoen of niet? Statistie­ken spreken in het voordeel van Vanaken: “Misschien zijn jullie wat te streng voor Hans”

  Hans Vanaken (30) lijkt bezig aan een minder seizoen in de Jupiler Pro League. Perceptie is realiteit - of toch niet? Want de statistieken tonen een ander beeld. Een inschatting, met de stem van een man die de dubbele Gouden Schoen van Club Brugge goed kent: Ivan Leko. “Hans stevent weer af op een ‘double-double’ in doelpunten en assists. Waarom zou het dan minder draaien?”
 2. “Dit proeft naar meer”: Jorne Spileers (18) mocht na lang wachten opnieuw tonen wat hij in z’n mars heeft
  21

  “Dit proeft naar meer”: Jorne Spileers (18) mocht na lang wachten opnieuw tonen wat hij in z’n mars heeft

  Dreams come true. Vorig seizoen speelde Jorne Spileers (18) nog bij de U18 van Club, vandaag kreeg hij van kersvers T1 Rik De Mil een tweede basisplaats in de competitie. Spileers, die in oktober debuteerde onder Hoefkens, verving tegen Standard de geschorste Brandon Mechele. “1A is 1B niet, maar ik denk dat het goed was”, vertelde hij na de zege. En zeggen dat hij nog niet zo gek lang geleden nog gestraft werd op school na een rondje kastanje-gooien.