Philippe Clement kan niet meereizen naar Kiev.
Volledig scherm
Philippe Clement kan niet meereizen naar Kiev. © BELGA

Philippe Clement blijft rustig na corona-uitbraak bij Club: “Ik heb het volste vertrouwen in iedereen die naar Kiev gaat”

Club BruggeDe briefing voor de match kan in principe via videocall, maar donderdagavond moet hij nagelbijtend in de zetel toekijken. Philippe Clement weigert evenwel te panikeren na de corona-uitbraak bij Club Brugge: “De spelers kennen het verhaal en de automatismen.”

3 reacties

 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Het is nog niet zo ver ,kan best nog afgelast worden!!
 • Gorissen Marcel

  2 maanden geleden
  Klaar zijn ze nooit. Zullen donderdag zien. Zullen wel op uitstel gokken, gezien het vriesweer. Hebben schrik om te spelen.
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Het beste voor de besmette en/of zieke spelers en staf, dat ze snel beter mogen worden. Wat het resultaat ook is, als match zal doorgaan, er is nog terugmatch. We moeten met zijn allen blij zijn dat er nog twee ploegen (niet toevallig de twee beste in competitie momenteel) Europees overwinteren.
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"