Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Perfect passend in de Oost-Londense skyline: het ideale profiel voor zijn trainer, maar hoe ver wil West Ham gaan voor Hans Vanaken?

Club BruggeHij past perfect in de skyline die David Moyes in Oost-Londen probeert te bouwen. Hans Vanaken (29) combineert alle kwaliteiten die de trainer van West Ham United graag in een speler ziet. Luidt nog de vraag: hoe hard willen ze voor hem gaan?

35 reacties

 • Matthias Verbeure

  5 maanden geleden
  Vandaag 30 en kan perfect nog 6 seizoenen zijn betere niveau vasthouden. Club moet kiezen tussen 2 seizoenen nieuwe doorstroming of Vanaken vasthouden. Ze moeten hem natuurlijk ook niet voor niets laten gaan ondanks dat hij zijn zinnen lijkt gezet te hebben op een vertrek. Ze hebben de voorbije 2 zomers naar het schijnt al een goeie 15 en 16 miljoen geboden en die 16 miljoen is momenteel zijn hoogste marktwaarde. Club moet hier dus van profiteren en als vraagprijs 16 miljoen hanteren.
 • Marinus van Driel

  5 maanden geleden
  Geld is niet het allerbelangrijkste. Ik zie hem niet vertrekken.
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Je moet gaan hans 👍 Niet omkijken t'is nu of nooit meer Succes in Engeland
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Ik ben opeens niet meer zo zeker dat hij vertrekt. Wat gaat Hans daar doen? Vechten tegen de degradatie terwijl hij in Brugge een god is. Laat vallen. Van mij mag hij weg maar loont het echt de moeite? Moyes staat daar met 1,5 been buiten.
 • Jan Van Bavel

  5 maanden geleden
  Geld aanpakken is de boodschap want het is eigenlijk al een te hoog bedrag.
 1. Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrustreerd is, is álles zwart en slecht”
  PREMIUM
  22

  Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrus­treerd is, is álles zwart en slecht”

  Na meer dan acht jaar lief en leed te delen met Club Brugge, zit ze straks samen met Ruud Vormer in een loge van Zulte Waregem. “Ik ben blij dat hij níet mag spelen, het is zo al verwarrend genoeg.” Roos America (37), over de breuk van manlief met blauw-zwart, het buitenland, een ‘pubercapuchon’ en broccoli met kip. “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”
 2. “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”
  PREMIUM

  “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”

  Van Sint-Truiden tot in Noord-Engeland, van Merseyside tot in Knokke-Heist. Overal waar hij passeerde, liet-ie dezelfde onuitwisbare indruk na. Ingewijden over de controlefreak en perfectionist Simon Mignolet (34), de kersverse Gouden Schoen die nooit iets aan het toeval overlaat. “Ten tijde van Liverpool trokken we met de feestdagen altijd daarheen. Voor hem altijd een drukke voetbalperiode. Toen wij het feestmaal aan het voorbereiden waren, was Simon zijn zalm nauwkeurig aan het afwegen (grijnst). Opdat alles zeker zou kloppen.”