Otasowie opvallende naam in Brugse selectie voor CL-clash tegen Leipzig, dat geteisterd is door corona

Club BruggeClub Brugge staat voor een cruciale week, te beginnen met de levensbelangrijke Champions League-confrontatie van morgen tegen het door corona geteisterde RB Leipzig. Hieronder kan u de dag van blauw-zwart nog eens herbeleven.

10 reacties

 • MARC VAN BUGGENHOUT

  2 maanden geleden
  Club zal boven zichzelf moeten uitstijgen.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Succes voor al onze Europese ploegen ...✌️ Hopelijk mooie Wedstrijd en punten pakken tegen Leipzig
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Leipzig speelt met b elftal morgen, als mignolet op bank zit is het binnen
 • jan boden

  2 maanden geleden
  We gaan nog lachen, Clement heeft Otasowie geselecteerd. Kan je nagaan hoe radeloos de trainer geworden is, hij weet het gewoon niet meer.
 • boudewijn de maerteleire

  2 maanden geleden
  Club zal morgen met de voeten op de grond, met zo een doelman wint je nóóit.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.