Charles De Ketelaere werd na ruim een uur gewisseld tegen Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere werd na ruim een uur gewisseld tegen Anderlecht. © PhotoNews

Onze Club-watcher ziet zwaartepunt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”

Club BruggeDrie punten zijn er drie gebleven. Club vergat te profiteren van het gelijkspel van Union. Relaas van een avond in het Lotto Park, waar Noa Lang zich volgens onze Club Brugge-watcher volwassener toonde dan Benito Raman. En hij stelt ook vast dat het vooralsnog niet de Champions’ play-offs van Charles De Ketelaere zijn.

8 reacties

 • Bart Nachtergaele

  3 maanden geleden
  Zo toevallig dat het telkens dezelfde ploeg is die wordt bevoordeeld.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Visser zal zondag ook wel van de partij zijn.
 • Patrick Peeters

  4 maanden geleden
  De scheidsrechters doen er steeds alles aan om Anderlecht te bevoordelen. Waarom bestaat er geen VAR of iets dergelijks om scheidsrechters te bestraffen of uit te sluiten?
 • danny suenaert

  4 maanden geleden
  En dan durven er hier altijd zeggen dat Brugge bevoordeeld wordt...zoek maar eens op hoe vaak Brugge benadeeld is tegen Anderlecht. Vooral in de PO's op Anderlecht.
 • wMario De Mesmaeker

  4 maanden geleden
  RSCA was duidelijk beter dan FCB ! !
 1. “Milan, ik zeg ja!”: Charles De Ketelaere wil naar AC Milan ondanks bod van 35 miljoen van Leeds
  JUPILER PRO LEAGUE
  76

  “Milan, ik zeg ja!”: Charles De Ketelaere wil naar AC Milan ondanks bod van 35 miljoen van Leeds

  Nog maar eens op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. “Milan, ik zeg ja!” Zo kopt de roze sportkrant vandaag. Club Brugge heeft een concreet bod van Leeds United voor Charles De Ketelaere (21) op tafel liggen, maar de aanvaller heeft geen trek in een avontuur bij de Engelse traditieclub. CDK heeft zijn zinnen op AC Milan gezet... en dus dient blauw-zwart te weigeren. “De transfer komt dichterbij”, titelt La Gazzetta vandaag ook.