Philippe Clement.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement. © Belga

Onze Club-watcher ziet de druk op Clement weer toenemen na nederlaag in derby: "Hier zal zwaar aan getild worden”

Club BruggeDe situatie is stilaan zorgwekkend. Club sluit 2021 af naar het beeld van z’n seizoen: onder de verwachtingen, met om de zoveel weken een nieuwe klap. Union telt intussen opnieuw 7 punten meer. Kortom: Clement moet straks, na het vuurwerk, vól aan de bak.

32 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Nieuwe coach nodig en nieuwe en beter transfers maken ! En geen oude koeien terug halen ...🙄 En een aantal spelers laten gaan die geen meerwaarde zijn voor club ! Bestuur moet wakker worden ...
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Met die kern en dat budget zo een nonmatch spelen dat kan er bij mij als supporter echt niet in en het is jammer genoeg niet de eerste snertmatch van Club dit seizoen. Ieder team heeft al eens een offdag maar het wordt wat veel nu. Buiten het gouden aanvalstrio is het echt niet fameus. Is dit team oververzadigd of is het het seizoen te veel voor Clement of is er meer aan de hand met alle heisa rond Lang, Vormer, Dost... ?
 • Pat Debal

  1 jaar geleden
  Zal hier ook opeens een einde aan komen zeker het is altijd de schuld van de trainer
 • jean

  1 jaar geleden
  Het stoort vooral dat hij een regelement aanvecht alleen als het hem niet past , VAR is ok bij voordeel voor hem maar een enkele in het nadeel is hij aan het zeuren , ook de puntendeling was verleden seizoen in ieder intervieuw een schande dit seizoen komt het goed uit en dus ok voor hem
 • Johan Aerts

  1 jaar geleden
  Bar slecht gewoon ni om aan te zien . Vormer trainer.
 1. Speelt hij nu een minder seizoen of niet? Statistieken spreken in het voordeel van Vanaken: “Misschien zijn jullie wat te streng voor Hans”
  PREMIUM
  38

  Speelt hij nu een minder seizoen of niet? Statistie­ken spreken in het voordeel van Vanaken: “Misschien zijn jullie wat te streng voor Hans”

  Hans Vanaken (30) lijkt bezig aan een minder seizoen in de Jupiler Pro League. Perceptie is realiteit - of toch niet? Want de statistieken tonen een ander beeld. Een inschatting, met de stem van een man die de dubbele Gouden Schoen van Club Brugge goed kent: Ivan Leko. “Hans stevent weer af op een ‘double-double’ in doelpunten en assists. Waarom zou het dan minder draaien?”
 2. “Soms moet je moeilijke keuzes maken”: Simon Mignolet (35) kondigt nu ook zelf zijn afscheid aan bij Rode Duivels
  Rode Duivels
  97

  “Soms moet je moeilijke keuzes maken”: Simon Mignolet (35) kondigt nu ook zelf zijn afscheid aan bij Rode Duivels

  Hij heeft het nu ook zelf meegedeeld: Simon Mignolet (35) stopt bij de Rode Duivels. De doelman van Club Brugge verzamelde 35 caps en was er bij op drie WK’s (2014, 2018 en 2022) en twee EK’s (2016 en 2020). Na Eden Hazard en Toby Alderweireld is hij de derde die afzwaait sinds het WK in Qatar. “Soms moet je moeilijke keuzes maken. Vandaag is zo een dag.”