Een dag in het leven van Noa Lang: dat is ook... veel tikken incasseren
Volledig scherm
PREMIUM
Een dag in het leven van Noa Lang: dat is ook... veel tikken incasseren © Photonews/Belga - Montage HLN

Onze Club-watcher roept op: “Scheidsrechters, bescherm Noa Lang”

Club BruggeEen oproep aan alle Belgische refs van onze Club Brugge-watcher: bescherm Noa Lang de komende weken en maanden. “Want nu er nog eens een artiest op de Belgische velden loopt, is er geen nood aan beenhouwers”, vindt hij. Anders is het een kwestie van tijd vooraleer de onmacht en de onkunde van z’n belagers zal resulteren in een doodschop. Daar droeg ook een uitspraak van Nicky Hayen, coach van Waasland-Beveren, over de beste speler van de Belgische competitie aan bij. 

51 reacties

 • Valere Van Driessche

  8 maanden geleden
  dat hij dan gewoon zaalvoetbal daar mogen er geen kontakten maar onze scheidsrechters zijn op de goede weg , tegenwoordig mag je niets meer op een voetbalveld ze zijn de sport aan het kapot maken
 • jan Van Handenhoven

  8 maanden geleden
  Beste watcher, elke speler moet sportief behandeld worden, niet speciaal Noa Lang! Eerbied voor elke tegenstander!
 • Kevin Vermeir

  8 maanden geleden
  Zegt men dit ook in competities waar hij hopelijk zal gaan spelen? Ik ben Club Brugge fan, maar in het buitenland krijgt hij geen cadeau's.
 • Georges Vande Velde

  8 maanden geleden
  Ik zag gisteren in twee verschillende wedstrijden ,twee maal geel ondanks dat de bal gespeeld werd, de intensiteit droop er zo vanaf. Dus terecht fout en geel want de tegenstander heeft geluk dat hij er zonder blessure vanaf komt. Dergelijke overtreders kunt ge inderdaad “ beenhouwers “ noemen.! En in bijna alle ploegen zit er minstens zo een !Ze zijn gekend.
 • Eddy Moriën

  8 maanden geleden
  Gewoon de regels hanteren dan moet er niemand beschermd. Ten andere: alle spelers zijn gelijk voor de regels. Er mag niemand bevoordeelt worden. Of wil men hier misschien bedoelen dat het niet zo nauw steekt bij iemand die minder goed kan voetballen.