Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Club Brugge-watcher: “Aan dit soort wedstrijden heeft blauw-zwart niet veel meer”

Club BruggeDe tijd van bibberen en beven op verplaatsing is voorbij. Waar ten lande Club dezer dagen ook neerstrijkt, het vertrekt er met een zege. Zes op een rij. ’t Kost niet eens moeite.

16 reacties

 • danny buyse

  2 jaar geleden
  Wat gaat er Club zuur opbreken?? Als Club vlot scoort winnen ze met 4 of 5-0. Zijn ze niet efficiënt dan winnen ze met 1 of 2-0. Sommigen willen bewust spoken zien die er niet zijn. Club zal nog verliezen ook of wat dacht je.
 • geert depraetere

  2 jaar geleden
  Ja bende dikke nekken zeker. Heb gezien tegen psg hoe fantastisch ze zijn.
 • Allard Emile

  2 jaar geleden
  Maakt er nu ook geen superteam van aub ! Ze zitten in een goede flow maar dat is dan ook alles. De Belgische competitie blijft toch altijd 2de rangsvoetbal, PSG heeft het bewezen !
 • André Christiaens

  2 jaar geleden
  @Kelly Bernaerts, dan zakt de beurswaarden van Van Aken en Vormer, voetbal moet je spelen in snelheid en liefst met een koersloper in de aanval, hij moet niet kunnen schotten maar wel de bal in doel trappen. Big Ron is ook zulke speler, laten lopen en de diepte insturen, maar de meeste zien liever een Eden die bij Madrid niet aan den bak komt bij fcb is dat juist hetzelfde, hun lopers moeten aan de zijkant spelen.
 • danny buyse

  2 jaar geleden
  @Luc, PSG speelt niet in België. Het is hem hier over de Belgische competitie te doen beste heren. En Erwin het is toch ongelooflijk dat die van Club Brugge dat ook zeggen van uw ploeg Anderlecht en dat al heel lang.