REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

ONS RAPPORT. Niemand flirt met ondergrens, Mignolet alweer top maar er was nog een opvallende andere uitblinker

Club BruggeOpdracht volbracht voor Club Brugge! Het won met het kleinste verschil van Bayer Leverkusen na een solide ploegprestatie - ook al was er wel wat geluk mee gemoeid. Niemand flirtte met de ondergrens, terwijl Simon Mignolet er een opvallende ploegmaat bijkreeg als primus van de klas.

15 reacties

 • Kurt C.

  3 maanden geleden
  Vanaken? Zoals al meerdere malen gezegd: hij is GEEN leider, corrigeert niet, stuurt niet, wijst niet kortom geen kapitein waardig en heeft ons zelfs punten gekost in het verleden! Geef die kapiteinsband aan Mignolet aub die zal het wel zeggen en kan zijn mensen aansturen. Gelukkig hebben we gewonnen en onze kop boven water gehouden! Stof tot nadenken Club! Nu het enige dat telt in de CL zijn de punten, voor schoon voetbal en verliezen heb je niks en dan heeft iedereen ook commentaar!
 • Herman Thys

  3 maanden geleden
  Mignolet, Sylla Onyedika Sowah en Nielsen zijn al op niveau de rest moet een tandje bij steken.
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Ik vrees dat wij niet te veel jaren gaan mogen genieten van Sylla. Hij is mijn inziens nog beter dan Odillon Kousounou. Die had ik een grote toekomst voorspelt maar ik denk dat die van Sylla reikt tot de echte Europese top.
 • flor bassens

  3 maanden geleden
  Vanaken was zeker de zwakste van de ploeg, was hij wel wakker,?.
 • Rob Vlam

  3 maanden geleden
  Geluk en de var = een 9 !! Lol
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Hoefkens komt terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk: “Geen structureel probleem”
  Club Brugge
  5

  Hoefkens komt terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk: “Geen structu­reel probleem”

  Vóór en na Club - KV Oostende kwam Carl Hoefkens terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk, die vrijdag weinig begrip toonde voor het feit dat hij dit weekend opnieuw naast de basisploeg zou vallen: “Onze meningen verschillen over het invullen van de spitspositie,” aldus Hoefkens. “Ik wil meer drive en goesting zien. We zitten nog niet op dezelfde golflengte, maar in de toekomst zal dit in orde komen. Daar moet Roman nu aan werken. Dit is totaal geen structureel probleem.” Afwachten of Hoefkens Yaremchuk meeneemt naar Leverkusen - dat wordt in principe pas morgen na de ochtendtraining beslist.
 3. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.