Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ongezien in Jupiler Pro League: Club Brugge duwt door voor Berge, recordaanbieding van 15 miljoen (!) geweigerd

Club BruggeHet is Club Brugge menens wat toptarget Sander Berge (24) betreft. Blauw-zwart bracht een bod van 15 miljoen euro plus bonussen uit. Dat zou een record voor de Jupiler Pro League zijn, al is het op dit moment nog onvoldoende voor Championship-club Sheffield United.

35 reacties

 • Marc Peeters

  2 maanden geleden
  Als je dan toch met geld wil gooien, doe dan een bod op Burgess en Teuma. Dan haal je grinta in de ploeg ipv balletdansers...
 • Albert Buyse

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat Mannaert het echt niet meer weet en een nieuwe paniekaankoop gaat realiseren.
 • Cedric Gobert

  2 maanden geleden
  Ipv door te duwen voor Berge, beter Hojlund halen voor de helft van de 25mill die Berge zal moeten kosten en vooral eens zien voor 2 deftige CV's. Op zich zit je vooraan wel goed met Buchanan/Jutgla/Olsen, middenveld met Vanaken/Nielsen/Rits als die terug is rond nieuwjaar, voorlopig moet je Rits maar opvangen met Vormer/Balanta of Mbamba, maar achteraan heb je enkel Mata die eerste elftal waardig is. Linksachter blijft behelpen met Sobol en centraal, tjah.. Chance dat Mignolet er achter staat.
 • maria mols

  2 maanden geleden
  Er is maar een speler in België voor die positie...vlakbij nl Heynen van R.C Genk
 • Thierry Deleener

  2 maanden geleden
  Dure spelers zijn niet altijd garantie op goede spelers. Al meermaals bewezen!
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.