Volledig scherm
© belga

Ongewenst bezoek voor Ruud Vormer in Knokke: “domme jongens” proberen in te breken

Club BruggeNet op de verjaardag van zijn vrouw Roos vond er een inbraak plaats in het huis van Ruud Vormer in Knokke. “Gistermiddag bezoek gehad van twee domme jongens bij een poging tot inbraak”, postte de kapitein van Club Brugge op zijn sociale media. Omdat het alarm tijdig afging, is er niets gestolen. 

 1. Club eert overleden fans voor match tegen KV Mechelen, The Starlings brengen pakkende versie van ‘You’ll Never Walk Alone’
  JPL

  Club eert overleden fans voor match tegen KV Mechelen, The Starlings brengen pakkende versie van ‘You’ll Never Walk Alone’

  Geen fans op de tribunes vanavond, maar Club Brugge pakte toch uit met een knappe actie voor de aftrap van de match tegen KV Mechelen. Als eerbetoon aan de overleden blauw-zwarte fans brachten The Starlings in de middencirkel van het Jan Breydelstadion een pakkende versie ‘You’ll Never Walk Alone’ zingen. Rond hen werden lichtjes geplaatst (zie video onder) en er lag ook een grote banner op het veld met daarop foto’s van de overleden Brugse supporters.
 2. Vandaag nieuwe test voor Mignolet en co
  Club Brugge

  Vandaag nieuwe test voor Mignolet en co

  Na één week quarantaine worden Simon Mignolet, Michael Krmencik en Odilon Kossounou vandaag opnieuw getest. Zij moeten hopen op een negatieve uitslag én dat de 'viral load', de kans dat iemand het virus doorgeeft aan andere personen, voldoende laag is. Dat is anders dan bij Mechele en Okereke eerder dit seizoen - zij dienden sowieso twee weken aan de kant te blijven. Is de test gunstig, dan mag het drietal opnieuw aansluiten bij de groep. Verwacht wordt evenwel dat Mignolet en co pas vanavond of zondagochtend hun resultaat zullen kennen... en bijgevolg dus niet inzetbaar zijn in Leuven: "In theorie zouden ze nog meekunnen naar Leuven, ja. Ik heb er een idee over, maar het is weinig zinvol om op die feiten vooruit te lopen", liet Clement zijn beslissing in het midden. (TTV/NP)
 3. Olsa Brakel vraagt bond uitzondering om sneller te hervatten: “Moeten beker tegen Club Brugge kunnen voorbereiden”

  Olsa Brakel vraagt bond uitzonde­ring om sneller te hervatten: “Moeten beker tegen Club Brugge kunnen voorberei­den”

  Bijna zeven weken liggen de amateurcompetities stil omwille van de coronacrisis. Nu duidelijk is dat er geen versoepelingen komen voor half januari, is dé grote vraag hoe het nu verder moet met de amateurclubs die op 9 en 10 januari 2020 de zestiende finale van de Beker van België moeten afwerken. Olsa Brakel, dat het opneemt tegen Club Brugge, gaat daarom een uitzondering vragen om de trainingen toch vroeger te mogen hervatten en ter voorbereiding oefenmatchen te spelen tegen de andere amateurclubs die nog in de beker zitten.
 4. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper