Skov Olsen in het shirt van Club Brugge.
Volledig scherm
Skov Olsen in het shirt van Club Brugge. © Club Brugge

Officieel: Club Brugge legt vleugelspits Skov Olsen tot 2026 vast

Club BruggeNu ook officieel: Club Brugge heeft Skov Olsen (22) beet. De Deense vleugelspits legde eerder vandaag zijn medische test af en zette zopas zijn handtekening onder een contract tot 2026.

36 reacties

 • Franky Malfliet

  1 jaar geleden
  De commentaren zijn geweldig Brugge staat 2de en de rest hun versterkingen tussen haakjes is ook niet om naar huis te spreken dan
 • Gino Vanhie

  1 jaar geleden
  Ik baalde,,nico wist beter
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  De enorme loonlast voor dit en komend seizoen zorgen voor een verpletterende druk. Véél geld uitgeven zonder rendement betekent snel bergaf. Kopen om te kopen én om roepende supporters te plezieren is wanbeleid. Koppel dit aan 'propere handen' én géén CL voetbal en het sprookje is uit.
 • nico baelde

  1 jaar geleden
  Eigenlijk zijn dit aankopen ter vervanging van vertrek CDK en Noah Lang. Goed dat dit nu gebeurt, zelfde met Buchanon. Enkele matchen laten meedraaien met de hoofdmacht en stilletjes inpassen in de ploeg. Alleen, een heel goede verdediger is nog broodnodig
 • Mathieu Dujardin

  1 jaar geleden
  Enkele jaren zeer goeie transfers gedaan en veel geld aan terug gewonnen. Dat blijft niet duren, dus er moet geen drama gemaakt worden dat het dit jaar minder is. De slechtste zaak was om opnieuw te starten met Clement.