Skov Olsen in het shirt van Club Brugge.
Volledig scherm
Skov Olsen in het shirt van Club Brugge. © Club Brugge

Officieel: Club Brugge legt vleugelspits Skov Olsen tot 2026 vast

Club BruggeNu ook officieel: Club Brugge heeft Skov Olsen (22) beet. De Deense vleugelspits legde eerder vandaag zijn medische test af en zette zopas zijn handtekening onder een contract tot 2026.

36 reacties

 • Franky Malfliet

  4 maanden geleden
  De commentaren zijn geweldig Brugge staat 2de en de rest hun versterkingen tussen haakjes is ook niet om naar huis te spreken dan
 • Gino Vanhie

  4 maanden geleden
  Ik baalde,,nico wist beter
 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  De enorme loonlast voor dit en komend seizoen zorgen voor een verpletterende druk. Véél geld uitgeven zonder rendement betekent snel bergaf. Kopen om te kopen én om roepende supporters te plezieren is wanbeleid. Koppel dit aan 'propere handen' én géén CL voetbal en het sprookje is uit.
 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Eigenlijk zijn dit aankopen ter vervanging van vertrek CDK en Noah Lang. Goed dat dit nu gebeurt, zelfde met Buchanon. Enkele matchen laten meedraaien met de hoofdmacht en stilletjes inpassen in de ploeg. Alleen, een heel goede verdediger is nog broodnodig
 • Stefanie Ollevier

  4 maanden geleden
  Enkele jaren zeer goeie transfers gedaan en veel geld aan terug gewonnen. Dat blijft niet duren, dus er moet geen drama gemaakt worden dat het dit jaar minder is. De slechtste zaak was om opnieuw te starten met Clement.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.