Tajon Buchanan in het shirt van Canada.
Volledig scherm
Tajon Buchanan in het shirt van Canada. © AP

Officieel: Club Brugge heeft Canadese flankspeler Tajon Buchanan (22) beet

Club BruggeClub Brugge heeft met Tajon Buchanan (22) een nieuwe flankspeler beet. De Canadees komt over van MLS-club New England Revolution, waar hij het seizoen nog zal uitdoen. Buchanan tekende een contract voor 3,5 jaar. Zijn kostprijs bedraagt volgens Amerikaanse en Canadese bronnen een slordige 5 miljoen euro.

6 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  De aanval is de beste verdediging 100% akkoord, maar met de verdediging van vandaag ga je het ook niet maken, die 16jarige is nn goede middenvelder, maar heeft niks van een goede verdediger, ook de 29jarige kon NSoki niet vervangen. En Kosouvou is er in dit belangrijk jaar niet bij.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Een topper. Maar okereke was ook een topper. 😁 Niet?
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Is een topper hoor maar wel pas inzetbaar vanaf januari. Het was als jongere de revelatie op de voorbije Gold Cup. Goed werk Club. Compenseert toch deels het mislopen van Daramy.
 • Danny Debbaut

  1 jaar geleden
  Dit lijkt me de eerste ECHTE onmiddellijk inzetbare versterking. Veelbelovende aankoop : snel, dribbelvaardig, technisch goed. Deze nieuweling moet zeker de rechterflank kunnen versterken ! Nu maar hopen dat de meeste andere transfers, op termijn, ook voor de nodige concurrentie zorgen binnen de basisploeg. Al MAG er nog wel één serieuze aanwinst bij !
 • sacha duflou

  1 jaar geleden
  Is technisch vaardig maar vooral heel snel op de eerste meters. Gaat daardoor makkelijk een mannetje voorbij. Zal hier echter niet zoveel tijd krijgen als in de MSL. Kan hier zeker bij de beste zijn na zich te hebben aangepast aan het verschil in handelingssnelheid.