Mats Rits en Odilon Kossounou.
Volledig scherm
PREMIUM
Mats Rits en Odilon Kossounou. © Photo News

Nu Rits tegen Anderlecht plots op de bank begon: een blik op de eeuwige queeste naar het juiste nummer zes bij blauw-zwart

Club BruggeVan Zimling via Clasie en Amrabat tot bij Balanta. Van Claudemir en Pina tot bij Rits. Bij Club Brugge zaait de nummer 6-positie al jarenlang twijfel, zélfs afgelopen zondag in dé match van de play-offs voor blauw-zwart. Wanneer vindt Club een nieuwe Timmy Simons? 

15 reacties

 • Jan Boden

  4 dagen geleden
  De bedoeling zal geweest zijn om Kossounou later in de match een rij achteruit te schuiven en Rits terug te zetten. Het enige wat niet meezat was het scoreverloop, die 3-0 wilde maar niet komen.
 • Guido Cerrens

  5 dagen geleden
  Weet Clement het feitelijk nog wel? Van den Brempt. Mitrovick opstellen on deze belangrijke match dat doe je niet. Zij waren de minsten samen met Van Aken die gaf ook niet thuis. Het middenveld moet volgend seizoen zeker een kwaliteitsinjectie krijgen wil de club niet afglijden Cerrens Guido
 • carla deschepper

  5 dagen geleden
  Rits, Vormer, Vanaken,als geen enkele van die drie gekwetst of geschorst is moet ge eraf blijven,En zondag? Waarom niet Dirar i.p.v Mata, is daarvoor gehaald.Kossounou waar hij moet staan,centraal in de verdediging.
 • Henri Papel

  5 dagen geleden
  Toch fijn om te weten dat er een groot aantal toptrainers achter hun klavier zitten. Misschien Komt er wel een ploeg uit provinciale aankloppen. Als er nog zijn die hun trainerslicentie moeten halen laat ons dan hopen dat men geen dt toets voorgelegd krijgt.
 • dirk claeys

  5 dagen geleden
  Rits is nergens, reeds,enkele jaren bij club,,en nog steeds geen vaste waarde, het vergelijk met een Schrijvers, nu op de bank! Clement zoekt, misschien kwaliteit verhogen enige aanpassing!,
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei