BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Nu gaan er mensen komen, ploegen geïnteresseerd zijn. We gaan ‘m daarin begeleiden”: Club Brugge is beducht voor valkuilen voor matchwinnaar Sylla

Club BruggeDoelpuntenmaker in de Champions League, publiekslieveling in the making. Maar de schijnwerpers komen ook met valkuilen voor Abakar Sylla (19). Zij die hem kennen, stellen echter gerust: “Hij wil alles goed doen - ook in het dagelijkse leven.”

7 reacties

 • Floris Roberto

  3 maanden geleden
  Dit is België na één wedstrijd en Brugge heeft een wereld speler.
 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  de ontdekking van het jaar
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Nu nog bevestigen eh ...🙄 Tis nog maar zijn 1e wedstrijd maar prima gespeeld dat wel ...! Succes verder 👍
 • Thierry Deneckere

  3 maanden geleden
  Een linksback waar club nog jaren zal van genieten en Op Termijn kassa kassa
 • Hans Willems

  3 maanden geleden
  Gust, jij hebt duidelijk niet naar de andere matchen gekeken die hij tot nu toe gespeeld heeft. Het zijn er nog maar 5, dat is waar, maar telkens was hij enorm betrouwbaar en rustig aan de bal zonder enige fout te maken. En in mijn ogen zelfs de beste van de ploeg in al die 5 matchen. En dat op die leeftijd...
 1. REACTIES. “De ref wou zich hier gewoon even tonen”: Mignolet en Hoefkens blijven gefrustreerd achter - Alderweireld: “Ik moet beter communiceren”
  Play
  Jupiler Pro League
  35

  REACTIES. “De ref wou zich hier gewoon even tonen”: Mignolet en Hoefkens blijven gefrus­treerd achter - Alderwei­reld: “Ik moet beter communice­ren”

  Controversiële fase op Jan Breydel, was de penalty waarmee Antwerp op gelijke hoogte kwam. Na erg licht contact met Mechele ging Scott in de zestien tegen de grond. Lardot wees naar de stip, wat voor de videoref geen clear and obvious error was en dus kon Janssen er 2-2 van maken. De frustraties bij Club Brugge vierden hoogtij.