Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nog geen witte rook: Osayi-Samuel terug naar Engeland, onderhandelingen met Club lopen verder

Club BruggeNog geen witte rook in het Belfius Basecamp, waar transfertarget Bright Osayi-Samuel gisteren een kijkje ging nemen. De Nigeriaanse vleugelspits kreeg een rondleiding in het trainingscomplex en deed ook een indruk op van zijn mogelijk toekomstige leefomgeving in Knokke-Heist. Van een akkoord of medische test was er tijdens zijn kortstondig verblijf voorlopig geen sprake. 

21 reacties

 • Jean-marc Geirnaert

  2 jaar geleden
  @vanroy : blij dat jij de boekhouding van club zo goed kent. En, hoe zit het met jouw ploegske? Hoeveel bedragen de schulden daar?
 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Al de vermelde ( nep of echte) targets zullen gaan vliegen zijn. Men wacht tot na de ( verloren ?) bekerfinale om in actie te komen maar dat zal de markt reeds afgeroomd zijn. De interessante zaken zijn reeds lang getekend ! Club terug kampioen ? Vergeet het ze laten zich buiten het veld nu al aftroeven !
 • Herwig Depoorter

  2 jaar geleden
  Gezien de huidige bizarre omstandigheden zullen we tot midden 2021 geen toeschouwers zien op onze velden en is het beter alles op de (bekwame) jeugd in te zetten ipv geld te verspillen aan buitenlandse, middelmatige spelers.
 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Club kan niet voor 80 miljoen transfereren neen het budget is 80 miljoen voor alles dit waar ze op 90 hadden gehoopt dit seizoen daarin zitten dus ook salarissen aankopen staf enzovoort. Maar ja die van club weten blijkbaar niet dat daarnaast club ook 50 miljoen euro schulden heeft.
 • Patrick Vandeputte

  2 jaar geleden
  André Christiaens, het is geen centrumspits maar een vleugelspeler.